Dilaralemdar 1_cocuk_annesi bende cuma günü gideceğim bakalım keseyi görmek için, hayırlı haberlerle geliriz inşallah, sırf 2 katı artmış mı diye bakacağım bende daha vermem:)
Quen_14 Rojdiyebiri 3 haftalık keseyse haftaya gittiğinde bebeği göremezsin bence hatta kalp atışı için de erken sayılır
Rojdiyebiri Quen_14 7 haftanda kalp sesini duyarız dedi 2 hafta sonra yani haftaya büyük ihtimalle kesenin büyümesine bakacak yolk saça falan bakar
vanilya_kokusu_ Rojdiyebiri bende ilk gittiğimde sadce keseyi gördüm 10 gün sonra gel dedi gittiğim gün kalp atışını duymuştum
Rojdiyebiri vanilya_kokusu_ ben de 7 gün sonra gidiyorum perşembe gel dedi biraz daha geç olsun dedim cuma gideceğim
Moz Rojdiyebiri evet tabi de sizce beta kaç olmuştur diye sormuştunuz tekrar kan vereceksiniz sandım :))
Rojdiyebiri Moz yok daha veremem zaten iğne fobim var kan görünce bayılıyorum birde kan sonucu bekleme stresi oluyor uğraşamam 3 kere verdim yeter 😂
Rojdiyebiri selma128 aşkım ücretsiz kontrol 10 gün içinde gitmem gerekiyor gitmeyince hakkım yanıyor mecbur 26 aralık gideceğim