Rojdiyebiri gizemm65 evet karından gördü vajinal ultrason yapmıyor önermiyorda 3 haftalık keseyi bile gördü gösterdi valla Allah razı olsun
Rojdiyebiri hediyedaghan forum kısmına tıklayın sol üstte = üç çizgi var oraya tıkla resim yükleye tıkla ordan yükle
Rojdiyebiri rabia7106 valla ben de 2 hafta sonra gitmek istiyorum da 2. Kontrol ücretsiz diye haftaya gideceğim hakkımı yakmak istemiyorum 😂
Rojdiyebiri 1_cocuk_annesi 13 kasım son adet ama adetten 2 hafta sonra hamile kalmışım bebek yaşı 3 hafta hamilelik yaşım da 5+1 oluyor
Moz Rojdiyebiri evet tabi de sizce beta kaç olmuştur diye sormuştunuz tekrar kan vereceksiniz sandım :))
Dilaralemdar 1_cocuk_annesi benimde adet günü 30 çıktı yarın tekrar vericem bakalım siz vericek misiniz
1_cocuk_annesi Dilaralemdar yok vermicem. Perşembe günü 5 haftalıkken gidip keseyide görürüm belki dedim. Hemde sürkeli kan vermek ve ultrasona maruz kalmak istemiyorum 😇
Dilaralemdar 1_cocuk_annesi bende cuma günü gideceğim bakalım keseyi görmek için, hayırlı haberlerle geliriz inşallah, sırf 2 katı artmış mı diye bakacağım bende daha vermem:)