bsrbrkysr184_ Dlrdgn bana böyle oldu kızım var bir tane şuan hamileyim hep erkek hissetim ama kız çıktı 😀 hala diyorum ki ya yanlış baktılarsa ya erkek olursa 😆 bakalım sizin ki ne olacak öğrenince bana da yaz 😄
Dlrdgn bsrbrkysr184_ ben ultrasonda kıza benzettim doktor da bir tahminim var ama 2 hafta sonra gel net olsun dedi zaman geçmiyor şimdi 🙈
bsrbrkysr184_ Dlrdgn ay bana burdaki herkes erkek dedi doktor kız demişti ama herkes erkek demişti fln oldum 😅
bsrbrkysr184_ Dlrdgn kuzum kıza benziyor birde benim doktorum yonk kesesi uzaksa kız yakınsa erkek demişti bizde tutu hayırlısı olsun inşallah 🥰
Dlrdgn esinbektas umarım öyledir 🙈 ama bacak arasındaki çıkıntı bu haftalarda kızlarda da olıyormus sanırım karıştıran çok oluyormuş o yüzden
asenazeynep kbrkkk Evet ya devlet sıkıntı da bakalım artık🥲 Doktorumdan da çok memnun olduğum için araya başka doktor sıkıştırmak da istemiyorum ama tek seferlik belki giderim özele…
esrashnn01 asenazeynep inşallah canım benim bizim ki biraz haylaz hiç yerinde durmuyor inşallah yarım saatlık muayene bir saat sürmez 😂😂
asenazeynep esrashnn01 Ya hahahaha benimkide öyle, evde canımı yakıyor burup vurup ama orada tık yoktu sıpada😂Sadece arada bir kıpırdandı o da herhalde neler oluyor diye😅😅
atesvesu asenazeynep 30 Aralık’ta ayrıntılı ultrason var inşallah o zaman gorecem kızımı şuan 21+6 haftaligiz her hafta görmek istiyorum ♥️
asenazeynep atesvesu Ohh güzel pozlar versin annesi, gerçekten öyle ben de sürekli görmek istiyorum. En son perinatolojiye gittik şimdi üstünden bir ay geçti bira daha büyüdü, görmek heyecanlandırıyor 🥹🥹❤️
bsrbrkysr184_ Dlrdgn kız kardeş çok güzel bişey inşallah bir birlerine destek olan hayırlı evlat olurlar kız-erkek fark etmez ben ikinciyi kızımın ilerde yanında biri olsun istediğim için çok istedim Allah nasip etti 😊