bsrbrkysr184_ Dlrdgn kız kardeş çok güzel bişey inşallah bir birlerine destek olan hayırlı evlat olurlar kız-erkek fark etmez ben ikinciyi kızımın ilerde yanında biri olsun istediğim için çok istedim Allah nasip etti 😊
bsrbrkysr184_ Dlrdgn benim de bi ablam bi abim var ama kız kardeş bam başka birşey Allah yokluklarını göstermesin 🥰
btl194 asenazeynep nasip se bu cumartesi günü gideceğim 26 Aralık. 34 haftalık olduk tam an itibari ile 🤗
asenazeynep btl194 Ohh sağlıkla zamanında gelsin annesi, pek bir şey kalmamış artık son düzlüklerde🥰✨
asenazeynep atesvesu Ohh güzel pozlar versin annesi, gerçekten öyle ben de sürekli görmek istiyorum. En son perinatolojiye gittik şimdi üstünden bir ay geçti bira daha büyüdü, görmek heyecanlandırıyor 🥹🥹❤️
byzaxd asenazeynep hayır tiroit ilacı kullanıyorum zaten kusmuyorum o yüzden doktordan ilaç istemedim ya sadece bulanıyor işte
btl194 asenazeynep evet evet finale doğru ilerliyorum 🥰 sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🥰
hilal858_ asenazeynep İyi geçti Allah’a sağlık açısından birde yüzünü gösterse güzelce😅 fotoğrafini alıcam ama hem yandan poz veriyor onu zorla çekiyoruz.
asenazeynep pamukayhn Ayyy söyler bence dee sen ne hissediyorsun canım😂 Kontrolünüz de iyi geçmiştir inşallah ☺️
Beyzahas asenazeynep evet evet 38+3üm yine pazartesiyi bekliyorum daha öncesinde cablı görmek niyetindeyim ama bakalım kızçemin niyeti ne bekliyorum😅
asenazeynep isimsiz19 Gördün mü canım kızçenii, ben de oğluşu çok özledim de günleri geçiremiyorum 🥹🥹
isimsiz19 asenazeynep ah gördüm görmez olur muyum 🥹🙏 Çok şükür keyfi yerindeydi güzel kızımın herşey yolundaymış elhamdülillah 🙏🧿
anonim51 asenazeynep çok şükür keyfî gayet yerinde 32+3 günlükken gitmiştim 2300 gram olmuştu biraz önde ☺️