bestemelis Aley23 net var .. bundan çok daha silik bir çizgiyle öğrendim ben benimki de 20 dk sonra çıkmıştı awox. Bene awox iyi güzel ama biraz geç çıkartıyor predictor daha iyi o açıdan 😂😂 hayırlı olsun hamilesiniz kan verin direkt
Aley23 bestemelis elimde daha avox var acaba akşam yada sabah yine mi yapsam çnkü hafta sonu ve bugün çalışıyorum pazartesiden önce kan veremem yada daha net olmak için predictor mu alsam
Aley23 Akşam yine yaptım 5 dk içinde pembe silik çizgi yine çıktı öncekilerden daha hızlı çıktı kızlar
Aley23 nurellaaa__ çalışıyorumm :( izin alamazdım heyecan kalbim yerinden çıkıcak birde en yoğun güne denk geldi yarında hafta sonu
Aley23 Haftasonu nereye gitsem acaba kolayda özel bir laboratuvar a mı yoksa devlet hastaneleri destek olur mu acaba ya
nurellaaa__ Aley23 devlet hastanesi aciline gidin karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle doktora muayene sırasında reglm 5 gün geçti diye belirtirseniz Beta HCG bakıyorlar diğer türlü meraktan keyfî kan almazlar ben dayanamıyorum o sebeple genelde bu şekilde öğreniyorum 😂
fdegirmencii Bende bir kere yanlış çıkartmıştı umarım doğrudur, acile gidip yoğun karın ağrım var dersen hamile misin diye soruyorlar bilmiyorum olabilir de bazen test yapıyorlar bazen yapmıyorlar şansına kalmış