Aley23 Avox test yaptım 18 aralıkta başta bişey yoktu sonra unuttum işten geldim ince bir silik çizgi dedim acaba kurumamı internetten baktım birkaç kişide olmuş diğerleri avox çok güvenilir kuruma yapmıyor yaxmıç heyecandan bugün sabah yine yaptım bi 10 dakikada silik çizgi çıktı bile şimdide işe geldim umutlanmalıyım ki çoktan umutlandım ama sizde nedir dualarınızı esirgemeyin 🙏🏻 https://hizliresim.com/fbf97a6
Tgc93 Aley23 canım ben de bundan önce yaptım başka Marka ile pozitif de gittim kan verdim 2.62 çıktı çok erken dedi doktor var ya da yok diyemem dedi 2.03 gün geçti awox ve kaset testle denedim benim de aynı çıkardı awox . Ama bir cok marka ile yaptım yine pozitif . Acele etmeyelim 🙏
bestemelis Aley23 net var .. bundan çok daha silik bir çizgiyle öğrendim ben benimki de 20 dk sonra çıkmıştı awox. Bene awox iyi güzel ama biraz geç çıkartıyor predictor daha iyi o açıdan 😂😂 hayırlı olsun hamilesiniz kan verin direkt
bkb35 Aley23 awox kuruma yapmıyor genelde var gibi duruyor. İsterseniz kan verip netleştirin. Kaç gün var reglinize?
atikeaba Aley23 hayırlı olsun canım🙏🏻kan testi hcg daha yeni yükselmeye başlamış benimde böyle olmuştu
neanladinyurdagul Aley23 Aley23 kuruma böyle olmaz var bence kuruma gri oluyor genelde tebrik ederim ❤️
momismom2 Bu testlerin kabul edilen suresi ilk birkac dakikadır vakti geceni saymayın bugun yaptgnzdada silik bir cizgi var ama varsada cook cok yeni adetinizde gecikme varmiydi
momismom2 Aley23 adetinizin birkac gun gecmesine musade edin yani haftaya bugun adet olmazsanz yapın netleşir erken öğrenmek külfet çünkü 🥲 bu sefer kese icin gun bekliyorsun kese görününce kalp atisi icin gun bekliorsun 😅 ne kdr gec o kdr iyi 😍
gulsuzn @“Aley23” 2,5 yıldır kullandığım tek testti hiç yanıltma yapmadı kesinlikle güven ve yeni bir gebelik var gibi
Tgc93 momismom2 kesinlikle katılıyorum bu dediğinize erken davrandım gittim kanda negatif erken testte pozitif adetin geçmemiş bile dedi doktor çok erken davranmışsın dedi
Pitircikkus Aley23 bence hamılesınız kan verip kesınlestırin isterseniz ama deger düşüktür baya sabredebılıyosanız bı kac gün sabredin😊