bkb35 Deniiibayyy teşekkür ederim ♥️ benim de öyleydi sorun yok diyordu doktorum ama rahmin dinlenmesi gerekiyor diyordu. Siz de acele etmeyin dediği gibi olmazsa gidersiniz. Bir de ben ovülasyon testi kullandım tek ilişkiden hamile kaldım. İsterseniz bu yöntemi de deneyebilirsiniz 🙏🏼
Deniiibayyy bkb35 geçen ay çok koyu değildi ama o ay için en koyu gün oydu. O olmadı . Bu ay daha koyuydu atayım size
bkb35 Deniiibayyy bu pik görünüyor henüz adet döneminiz gelmedi değil mi? Belki olmuştur bu ay inşallah 🙏🏼
Deniiibayyy bkb35 adetim kasımda düzensiz oldu kasımda adetim bitti tekrar o ay bitmeden adet oldum döngüm 20 gün olmuş oldu. Enfeksiyondan kaynaklı olmuş. Normalde hep 28 güne bir olurum. Eğer 28 güne geçtiysem adetime 1 hafta var. Ama bugün dpo 10. Yani muhtemelen Dpo. 14 de falan adet olmam lazım 🫠
bkb35 Deniiibayyy ay inşallah olmazsın 🙏🏼 benim döllenme günü üstünden 12 gün geçtikten sonra kaset testte çıkmıştı 😍 güzel haberlerini bekliyorum🙏🏼🌸
Fraublt-31111 Deniiibayyy Çok geçmiş olsun bu cuma günün yüzüne hürmetine Rabbim senin kucağını boş bırakmadın canım en kısa zaman da hayırlı müjdeli haberi alırsınız Bende ilk doğumum da ölü doğum yaptım 21. Haftalık Rabbim tekrar nasip etti çok şükür ama her doktora gittiğimde kalbim ağzımda atıyor bütün bebişler sağlıkla huzurla gelir inşallah
Deniiibayyy Fraublt-31111 amin bacım, sende sağlıkla al inşallah kucağına 🫠 hepimizde bu korku olacak yapacak hiçbir şey yok ama öyle olacak diye birşey yok kendini yıpratmamaya çalış. İnşallah sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına 🥰🫶🏽
_Feslegennn__34 Deniiibayyy Allah razı olsun sizin de başınız sağ olsun Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bize de hayırlı afiyetli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin en önemlisi o bazen olması yetmiyor sadece önemli olan onu kucağına almak bundan bunu anladım
Deniiibayyy _Feslegennn__34 amin bacım, aynen öyle valla ben ilk 3 aydan sonra kesin gözüyle bakmıştım. Bakmicakmışsın işte
Deniiibayyy bkb35 valla test yaptım negatif ilerleyen günlerde ne olur bilemiyorum, beklicem şu an hastayım ilaç içmiyorum ne olur ne olmaz diye. Hayırlısıyla inşallah 🫠 çok teşekkür ederim, çok tatlısın
Seymatrkay Deniiibayyy Başınız sağolsun. Allah bir daha yaşatmasın. Süreciniz çok normal. Yüksek haftada kayıp yaşadığınız için vücut ancak eski hormonal düzenine döner. Amh vs.hemen düşmez:) rahim çabuk toparlanan bir organ. Rahminle de alakası yok. Olur Allah’ın izni ile. Arkadaşım da sizin gibi hemen hamile kalmıştı. 2. Gebelikte 5. Ayda gebe kalınca sizin gibi düşüncelere kapılmıştı. Ama vücudun kendini hazırlaması diye bir şey var. Ovulasyon vs.yapmayin. Akışına bırakın.
Deniiibayyy Seymatrkay aynen ovülasyonu tekrar almadım bu ay da bitsin diye yapmıştım zaten. O daha beter stres yaptırıyor. Mecburi yapılan fiki fiki hoş değil 😅
_Feslegennn__34 Deniiibayyy desenize aynı benim gibiymişsiniz bana da hiçbir şekilde hiçbir doktor söylemedi o kadar doktor kontrolü olduğu halde söylenmedi çünkü ultrasonda bakıldığında her şey gayet iyiydi hiçbir sıkıntı yoktu ama ultrasonda da fark edilen bir şeymiş aslında doktorların ihmalkarlı benim doğum anında alttan bakıldığında fark edildi yani daha önce ultrasonda fark edilseydi dikiş atılırdı ama artık benim sancılarım çok fazla olduğu için artık dikiş olmuyordu yani Sancım olmasaydı kişili atılabilirdi
_Feslegennn__34 Deniiibayyy stres yapmayın Allahın izniyle inşallah yine olur yani gerçekten onun en büyük sebepleri zaten stres o testleri falan deneyip belki yumurtlama günlerini kaçırıyorsunuzdur
bkb35 Deniiibayyy şu an negatif çıkar zaten hiç moral bozma sabırla bekle bakalım. Sen de çok tatlısın her şey gönlünce olsun 🙏🏼🌸
Seymatrkay Deniiibayyy Çünkü arkadaşım da aldı. Elinde patladı :) iki tane mi ne kullanmış hamile olduğunu öğrenmişti. Gebe kalan kişi için stres aracı bence.