Ben ilk bebeğime ilk denemede hamile kaldım. Öyle takvimden yumurtlama takip ederek. Sonra 25. Haftada ölü doğum yaptım 15 Ağustosta.
4 ay oldu. İlk 2 ay denemedik doktor 3 ay sonra korunmayı bırakabilirsin demişti. 2 aydır deniyoruz henüz hamile değilim. Beni anlarsınız diye umuyorum 1-2 yıl deneyip olmayanlar var tabii ki çok çok üzülüyorum hepimiz için.. inşallah en kısa zamanda içinde anne olma isteği olan herkese Allah nasip eder, çok içten diliyorum bunu? İster istemez diğeri ilk denemede olunca şimdi ovülasyon takip ettiğim halde olmayınca beni yavaştan korku sarıyor.. ne değişti, acaba doğumdan sonra rahmimde birşeyler mi değişti? Yumurta rezervim mi düştü acaba falan? Gebelikten önce baktırmıştım AMH 3,83 tü çok iyiydi şimd baktırmadım daha. İşin özü benimle aynı veya benzer şeyleri yaşayıp ne zaman gebelik elde ettiniz tekrar? Değerlerinizde çok büyük farklar var mıydı? Amh değeri 1 yılda büyük oranda düşer mi? Pik görüyorum koyu ama bence yeterince koyu değil? Sütüm geliyordu bu arada göğsümü sıkınca (kolostrum) bu ay gelmiyor mesela ne kadar sıkarsam sıkayım. Prolaktin hormonum yüksekti desem koruyacak kadar sütüm yoktu ki… sizlerden cevap bekliyorum, dertleşesim de var sanırım 🫶🏽