orhismommmmmm Kızlar sizde oluyor mu bilmıyorum ana hamilelikte aşırı hassaslaştım birde buraya olumsuz şeyler yazdıkça daha çok üzülüyorum örnegin kayıplar. Durduk yere kalp durmaları. Ve birçoğu nasıl aşıcaz bu durumu bilmiyorum
ecemk94 orhismommmmmm gizlenebiliyor aslında o konular ama gizlesem de yine çıkmaya devam ediyor. İyi ya da kötü doğum hikayesi görmek ya da okumak istemiyorum ben şahsen
1oglanannesi orhismommmmmm ben gecen benle aynı haftada olan bi kızın postunu okudum hasas içerik yazısı koymustu onun sucu degıl hasasam bakmamam lazımdı okudum bebeyının kalbı durmuş anlamamış 🥲 muayıneye gıderken ögrenmış 20 haftalık O kadar kafama taktımkı benımde basıma gele bılır o zaman dıye 😑 ıyıkı her gun haraket edıyo bu aralar her gun etmese deli olurdum herhalde
burcinbaydar1 orhismommmmmm eskiden sürekli forumdan çıkmazdım fakat olumsuz postlar yüzünden çok fazla girmiyorum artık çok etkileniyorum
tahamommy orhismommmmmm hassas içerik başlığını gizleyebilirsiniz, bende mesela sürekli kaynana elti postları açıldığı için annelerin gün odasını gizlemiştim kafa rahatt 😅 anasayfada en üstte tüm tartışmalar yazıyor ordan hassas içeriğe girin gizle falan oluyor bi bakın
orhismommmmmm 1oglanannesi al işte bahsettigim o post kalbî durdu fln diyordu çok üzüldüm ona ama etkilendim
ecemk94 bus2109 üstte tüm tartışmalar yazan yerden gizlemek istediğinize girip gizle diyorsunuz. Ama bende işe yaramıyor 🥲
1oglanannesi orhismommmmmm 🥺dertlesmek. Nıyetıyle acılıyo belkıde ama keske okumasam gebelıkte ınsan daha çok hasas oluyo bide inistagramada bakmıyom artık orda üzücü şeyler çok çıkıyo önüme aglıyorum zırıl zırıl 🥲
Gks_01 orhismommmmmm of ben de çok üzülüyorum ve ister istemez aklıma kötü şeyler geliyor kuruyorum kafamda Yaşayana da zor
mavi123_ orhismommmmmm öyle tabi hepimizin durumu aynı özellikle ben şahsen birinde bir hastalığı duysam kesin kendimde aramaya başlicam birisi oldu diye kesin bendede var endişesine kapılıyorum malesef ama onlarda içlerini dökmek için yazıyorlar onlarada bişey diyemeyiz rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Almirolie orhismommmmmm Canımız Annemiz, bu etikete ait postları ana sayfanızdan “Tüm Tartışmalar → Yıldız Simgesi → Gizle” yöntemi ile tamamen gizleyebilirsiniz. 🌸
gunesimekardes orhismommmmmm ben okumuyorum onlari. Hatta bi kac gundur dogum postlarini bile acmiyorum dogum yaklastikca dogum korkum artti.