annabellee uyuyanguzel3 evlat bu dünyanın en güzel nimeti hayırlı evlat olsunlar inşallah bebeklik zamanları geçince özleriz 5 dk daha görseydik o anlarını diye bence 🥹
Senasome annabellee canım bebek ne kadar ağırsa kendini o kadar güçlü iter. Doğum pozisyonunu seçme imkanı veriyorlarsa mutlaka yer çekimini kullanabileceğin pozisyonu tercih edersin çok kolay da gelir. Sonuçta o da kendini itiyor. Gebelerin tavsiye etmeme sebebi keserler diye… onun olmaması için rahim duvarına masajlar yapıp orayı gevşetmen gerekiyor. Yine de gerekirse doktorun veya eben kesi atabilir ama o kadar hızlı iyileşiyor ki. Sezaryen Dikis’i gibi değil yani korkacak bir şey değil. Saglicakla gelsin 🌸
annabellee Senasome amin inşallah herkesinde benimde doğumum güzel geçsin inşallah dua eder dua beklerim 🌸
Sultansultis annabellee makat çatlağı nasıl bir durum hiç bilmiyorum geçmiş olsun 💐 ebeler doğum esnasında perine masajı sıcak kompres vb yapıyor evet.
annabellee Sultansultis boşver bilmem daha iyi 😂 kötü bir durum hemoroid gibi bişey ama meme ucu gibi çıkmıyor içeri doğru çatlak var anüste oda her katı yaptıkça kanıyor acıyor ama Bayadır nüksrtmedi inşallah geçmiştir bebekler bazı yerleri tamir edebiliyormuş ya umutluyum😂
edacyr annabellee aman nerden haberi olacak dışarı çıkmadan tak dışarda sal bezine eve gelince de ilk iş WC ye gitmek olur çıkarırsın bir de çok normal ki hamilelerin hep duyuyorum sürekli dışarda çişlerinin gelmedi kaçması mesaneye yer kalmıyor ki. Ben 11. Haftadayım rahatım tabi inşallah o günlerde gelsin daha iyi anlarım sizi ama eşimdende utanıp kendi konforumu bozamam öyle bir şey olursa takarım bez😀
annabellee edacyr 😂😂😂 kız havalar da soğudu hasta oldum çıkıp yürüyemiyorum artık 😂 tek derdim doğurmadan iyileşmek artık çişten bezden geçtim 😂😂 son22😂
edacyr Rabbim sağ Salim kucağına versin inşallah sende bebeğinde kolaylıkla atlatın dualarım sizinle çok geçmiş olsun 💐
Neu annabellee hurma, ahududu yaprağı çayı (yeşil incir doğal ürünler markası), Abese süresi 20. Ayet (doğum yaklaşınca) Ömer Döngeloğlu hocanın hamilelere tavsiyeler konuşması var. İlk doğumda bunlar ise yaramıştı Yine yapıyorum
annabellee Neu abese süresine bugun denk geldim inşallah hergün okucam 20 gün var diyor ama ne kadar napabilirsem artık bilgiler için teşekkür ederim