Kızlar bana bir akıl verin napcam bilmiyorum Zeynep kamil e ssvd için gidiyorum 39 ncu haftaya girdim şu anlık şükür bir sıkıntı yok sancım vs de yok henüz çatı muayenesi de yapılmadı. Hastane bize uzak bir saatte anca gidiyoruz eşim bu konuda beni kırıyor laf söylüyor yakında hastane var oraya niye gitmiyormuşum oysaki ssvd yapan burası keyfimden gitmiyorum ilk sezaryenle 6 yıl var arada. Ara ara aşağıdan çok baskı hissetmeme rağmen nedense sancım açılmam olursa normal yapmak istiyorum :( en azından denemek istiyorum sizce ne yapmalıyım, bebeği tehlikeye atmış olmam değil mi sonuçta şu anda sancım da yok suyun da gelmesini bekliyorum ve bebek açısından da doktor olumsuz yorum yapmadı beni düşündüren şey hastanenin uzaklığı. Keşke ilhan varankta da bu bölüm olsa. Şimdi haftaya yakın olan hastaneye gitsem bana sezaryen günün geçti vs deyip direkt Sezaryenr de alabilir zaten normal doğum olmazsa el mecbur kesilicem ama sanki insanların negatif düşüncesi beni üzüyor yoruyor. Yapan vs varsa herhangi yorumu olan varsa fikrini paylaşırsa çok sevinirim bacaklarım da çok ağrı olduğu için aşırı yürüyüş de yapamıyorum squat spor yapmaya çalışıyorm başka öneri var mıdır :( sizce ne yapmalıyım