Deniiibayyy Sensedim normalde 28 günde bir olurum geçen ay resmen aynı ayda 2 kere adet oldum. Şimdi 28 gün sonra olursam 25 aralıkta adet olmam lazım
Cokistersengelerbence Deniiibayyy canım predictor ise vardır. Profilime bak benim de böyleydi gün geçtikte koyulaştı. 💕
Cokistersengelerbence Deniiibayyy kız ilkinde görünmüyor bile benim 🙈 umarım herşey gönlüne göre olur 🥰
Meliss- Deniiibayyy aşkım var gibi umutlandırmak istemiyorum ama İnsallaj vardır yani sabah yine yapppo🥹🫶🏻
havva_5 Cokistersengelerbence allah aşkına bana da bakın nolur 4 gün gecikmem var ☺️ en altta yeşille işaretlediğim dün saat altı gibi yaptığım ve ilk 3 dakikada ikinci çizgiyi silik de olsa gözle gördüm. En üstteki de bugün ilk idrarla yaptığım başka bi marka. Testi açıp da çektim.
Cokistersengelerbence Deniiibayyy evet şükür 19 haftalık. Darısı başına inşallah, hayırla ve sağlıkla💕
Meliss- Deniiibayyy aşkım djdkdk sabah yap istersen ya da yap sabah da kan vermeye git bacım haber ver bize de
Deniiibayyy Bebetime kaseti de yapayım yarın kan veririm olmadı test almam zaten artık yeter param bitti jdkdjdkdj
Cokistersengelerbence Deniiibayyy aynen öyle yap canım kan kesin sonuçtur her zaman. 5.ay oldu öncesinde testlere o kadar çok para verdim ki🙈