Deniiibayyy Kızlar Prodoctor ve Predictor test yaptım pembelik yok ama hayalet çizgi var ikisinde de. Bunlar gölge çıkarır mı
Sensedim Deniiibayyy prodoctor da olabiliyor öyle şeyler prediktor yapmaz diye biliyorum genelde net sonuç çıkıyor
Deniiibayyy Sensedim atayım size görünen bir foto. Telefonda çok az görünüyor normalde de çok bariz görünüyor sayılmaz da yine daha iyi
Deniiibayyy Sensedim Bunlar Prodoctor pembemsi olan daha idrarı yeni emerkenki hali. Anında çektim alttaki foto üsttekide beklemiş hali
honeyandsun Ben prodoctorla öğrendim hamileliğimi predictor da denedim o süre zarfında hiç başıma gelmedi böyle bir şey
elagndgdu Deniiibayyy canım ben burda gölge göremedim yani tek çizgi görünüyor sadece. Prodoctor hayali çizgi çıkarıyo ama prodictor çıkarmıyor
Sensedim Deniiibayyy canım bende aynı durumu yaşıyorum bugün dpo 8 aynı seninki gibi prodoctorda hayali çizgiler var kuruduktan sonrada baya netleşti o çizgiler ama güvenmiyorum bugün Bi arkadaş kan verdi sıfır çıktı onun çizgisi daha belirgindi
Cokistersengelerbence Deniiibayyy canım predictor ise vardır. Profilime bak benim de böyleydi gün geçtikte koyulaştı. 💕
panikedos Deniiibayyy ilk dakikada çıkmışsa vardır canım benimde böyleydi bir gün sonra sabah ilk idrarda koyulaşma oldu
Deniiibayyy Sensedim biz boku yemişiz bacım o zaman onunki daha net ama sıfırsa bizimki -30 falan herhal jdkdjdkkd
Deniiibayyy Sensedim normalde 28 günde bir olurum geçen ay resmen aynı ayda 2 kere adet oldum. Şimdi 28 gün sonra olursam 25 aralıkta adet olmam lazım