gizemfurkan ay böyle hissettirdiğim için çok mutlu oldum 😍 canım benim asla hiç bişey için kendini suçlama bebeğin bulunduğu yer su ile dolu sürekli kendisi dönüyor duruyor zaten orda ve o su onu bütün darbelerden herşeyden koruyor uzanmakla yada az bi çarpmayla hiç bişey olmaz, plasenta en baştan aşağıda oluşur zaten ve zamanla yukarı çıkması beklenir, bu kiminde 20.aya kadar kiminde son zamanlarda çıkar kii benimde her zaman umudum vardı eşim hep kızıyodu rahat dur bişey yapma diye dinlemedim tabi ki tereddütlerim vardı ama ben bu çocuğu normal doğurucam bak görüceksin çıkıcak diyodum, ya benim araştırdığıma ve mantığına göre ilk doğumlarda plasenta hiç bi zaman aşağıda kalmıyor doğalı bu ha ilk doğumun sezeryan olur orda bi dikiş olduğu için plasenta oraya yapışır yukarı çıkamaz o zaman risk oluşturur durduk yere bişey olmaz yani, içini ferah tut son haftalarda kasılmalar bebek toplanmaları oluyor rahim kasıldıkça bebek yer değiştirdikçe plasentada yer değiştiriyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende 😍