Ggizemsnl Kızlar 15+4 haftalık hamileyim doktor sadece gynoferon isimli ilacı verdi. Vitamin vermedi. Herhangi bir baş ağrısı, yorgunluk veya baygınlık gibi şeylerim yok çok şükür. Ama çevremde bu dönemde vitamin kullanan arkadaşlar var. Bu dönemde benim gibi vitamin kullanmayan var mı ?
Umaymoms Ggizemsnl henüz erken vitamin icin ben 20. Haftada başladım bebeğe kilo aldırıyor genelde vitaminler o nedenle erken başlamamış olabilir doktorunuz
SnmGzi Ggizemsnl ben hamileliğimin başından beri hala omega 3 kullanıyorum 3 cü ayı bitirene kadar dolik asit kullandım gynoferro kan ilacı zaten 3 cü aydan sonra baslıyorsun buna bununla birlikte decavit vitamini ve d vitamini kullanıyorum senınki neden vermedi bunlardan her gebeye veriliyor
honey Ggizemsnl 16.haftamdayım, şu anda duosvit ve demir hapı kullanıyorum. Bugün kontrolüm var bakalım ektra bir şey ekler mi doktorum.
Ggizemsnl Umaymoms içim biraz olsun rahatladı gittiğim Doktoru pek yerdiler çok korktum demek ki herkese aynı şeyi vermiyorlar ama benden sadece 7. Haftada kan testi aldılar 5 ayrı tüp . Ondan beridir değerlerime baktırmadım sizce baktırmam gereklimi Salı günü hastaneye gideceğim tekrardan
Ggizemsnl SnmGzi yok canım her hamileye verilmiyormuş sende hamilelikten önce vitamin eksikliği varmıydı. 7. Haftada baktılar değerler gayet iyi deyip gönderdiler
Denal SnmGzi decavit ile d vit aynı değil.mi biri tablet biri damla ama ikisi de d vitamin i q diye biliyorum ama yanlış sam düzelttim lutfen
mk123 Ggizemsnl omega, vitamin ve folik asit hepsini kaplayan hap şeklinde, istahimida açtı hic yemek yiyemiodm
Haticesuat Benim tüp bebek transferden önce balık yağı,devit3,coraspin,folik asit kullandım. Sonra 3 ay devam ettim. Şimdi de coraspin ile folik asiti bırakıp decavit balık yağı devit3 kullanıyorum.
SnmGzi Ggizemsnl aay iyi cok sevindim bence geç bile kalınmış herşeyi sor sen sormaSan söylemiyolar östecare diye bir bebeğin kemik gelişimi için ilaç var onuda sor istersen
Denal honey bende duosvit ...ferrum ve d vit kullanıyorum ancak decavit yazdı ama ben d vit kullandığımı söyleyi unuttum..ve decavit ile d vit aynı diye almadm...
SnmGzi Denal hayır hayır tabiki d vitamini decavittede var ama genellikte gebelikte yeterli olmuyor d herzaman düşük oldugundan ikisinin birarada kullanımı sorun yaratmıyor zaten decavit verirse doktorunuz saglık ocaklarından ücretsiz temin edebiliyorsunuz