tiryakiii Doktorum 14. Haftada yüzde doksan erkek dedi bilgisinede güveniyorum iki oğlum vardı ve bunu hep kız hissediyordum böyle olup değişen var mı biliyorum çok saçma ama biraz üzüldüm
Aydan95 tiryakiii erkekde yanilma payi cok az oluyor evet, belli ediyor kendini diyorlar ama bende de oglumda 11 haftada demisdi doktorum erkek hic yanilma olmadi.
yslmn Haftamda direk erkek dedi, 16. Haftamda net kız dedi bacak arasını bende gördüm boştu 😂 o yüzden pek inanmıyorum erken tahminlere 😂
1234smgl yslmn 12 hafta yorum kolay kolay yapmıyorlar ben şuan 12 haftadayım doktorumu baya darladım belli olmaz dedi ama çok merak ediyorsan 1 hafta sonra gel bakalım dedi 13 aonra netleşiyormuş
GokAnne Benimde 1 oğlum var 13. Haftada erkeğe benzettim 16da net belli olur gel dedi merakla bekliyorum erkek tahminde bulunup değişen var mı gerçekten biraz zor diyorlar
tiryakiii GokAnne iki oğlumda da aynı doktora gtmiştim ultrason cihazı da iyi bilgiside iyi özel doktor ama insan bir umut diyor
tiryakiii 1234smgl Allah gönlünüze göre versin inşallah bnde çok kız istiyordum üçüncüyede yüzde doksan erkek değince biraz hayal kırıklığına uğradım
1234smgl tiryakiii sizi o kadar iyi anlıyorum ki hayırlısı olsun inşallah 🙏 sağlıkla gelsin rabbim ne derse o olur
helin2 Kızlar benmde %90 kız dedi 13.4 teydim kontrolde değişme ihtimalinden korkuyorum kız değişir diyen war bazılarıda kız değişmez erkek değişir diyor sizce
tiryakiii anee234 evet aynıydı daha doğrusu hiç belirtim yok öncekilerde de rahat bir hamilelik geçirdim
tiryakiii selos1 tabii bu aşamada doktor ve ultrason cihazı da çok önemli iyiyse ikiside erkenden görüyorlar değişmiyor da
ddrys Devlete gdyorm 13 haftalıkken doktorun yanındakı asistan hocam sanki çıkıntı var dedi doktor kordon olabılır dedi tahmın söykemedi 18 haftalıkken gtım direk pipisi var erkek dedi