Hnfvndk Minnosizmmm bnımde sılıktı aynı boyle yarn bak daha net olur o hayrlı olsun dikkat et kendine 🤗
Servetruken Valla kızlar anne adayımız ortadan kaybolmuş hayırlısıyla inşllah güzel haberlerle gelsin de 😀😀🙏🙏🙏🙏
Minnosizmmm 2prenses_masal-oyku Kahramanlar Akays htcmuhammed Servetruken Esmalemdar Iyikilerim kızlar dün sabah şehir dışından misafirim geldi onunla ilgilenmek zorunda kaldım hastaneye falan gidemedim inanılmaz yoğun bi gündü telefonu elime bile alamadım erkek kardeşime 2 tane test daha aldırdım akşam yaptım eve gelince tam net çift çizgi çıktı eşim e de söyledim ağladı baya bi çok mutlu oldu bugün hastaneye gideceğimi söyledim o da cuma günü gündüz çalışmıyor birlikte gidelim dedi 😊 hepiniz merak etmişsiniz çok teşekkür ederim 💜💜💜💜
MeltemMardin Minnosizmmm canım benimde böyleydi kan testi yaptırdım hamileydim Rabbim gönlüne göre versin
DefneAnnesi2307 Minnosizmmm Hamilesiniz benim de gebelik testim böyle olmuştu hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin 🙏
Akays Minnosizmmm hayırlı olsun canımm benim de böyleydi şimdi 25 haftalık olduk hamilesin inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Akays Canım gitmedin mi doktora bizi de bilgilendir lütfen çok merak ediyorum iyi haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲🏻🙏🏻
Bosnian17 Minnosizmmm ayyy gerçekten çok sevindim hadi gözünüz aydın inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın 😍😍😍 zaten çizgin bariz belliydi senin😊 darısı isteyen tüm kızlarımıza inşallah böyle haberler almak çok mutlu ediyor insanı 💐
Kahramanlar Minnosizmmm gözünaydın canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin dikkat et ama kendini yoracak iş güç yapma
Akays Minnosizmmm hadi hayırlı olsun canım benim çok sevindim çok dikkatli ol ne yemen ne yememen gerekiyor iyice araştır ağır kaldırma ve hemen doktora git folik asite başlasın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Minnosizmmm Bosnian17 sağol canım inan bi ara girdim yazacaktım dün geri bırakmak zorunda kaldım telefonu çok teşekkür ederim 😊
Minnosizmmm Kahramanlar yök zaten dünden beri eşim diyor artık her gün temizlik yapmak yasak ben yaparım diye tembihledi sabahta bir yazmış yapmamam gerekenleri 🙈😂😂
Minnosizmmm songul123 amin canım doğurma kısmını düşünmek bile istemiyorum 😂🙁 aklıma geldikçe için fena oluyor
Seherrrrr Fotografi goremiyorum ben 😔 ama hayirli olsun InsaALLAH Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah canim 🙏🙏🙏🙏
Minnosizmmm htcmuhammed Yelix Elifffcik67 Anne_Son Neylin gizemmm Senbibak Srfn11 Alyamerve Ssraa Asiacr Yarenhilal Zhlcnr Eminoss Merve6475 2prenses_masal-oyku
Srfn11 Minnosizmmm gozunuz aydin tatlim cok sevindimmmm❤️❤️🥰🥰 ilk 3 ay dikkatli temkinli gitmekte fayda var ben heryere atladim durdum bikerede dustum bnm gbi herseye atlama sakin😂😂😂