Minnosizmmm htcmuhammed Yelix Elifffcik67 Anne_Son Neylin gizemmm Senbibak Srfn11 Alyamerve Ssraa Asiacr Yarenhilal Zhlcnr Eminoss Merve6475 2prenses_masal-oyku
Byzkymazz Minnosizmmm daha yeni olduğu için beta değeri birazdaha düşük oluyor ondan canım beta değeri arttıkça çizgi de koyulaşır 😊
2prenses_masal-oyku Minnosizmmm kızz giriyonda foruma niye bakmıyon bize çatlıycaz burda bi cevap ver bakem varmıymış bebişş 🤭🤭
Minnosizmmm 2prenses_masal-oyku Kahramanlar Akays htcmuhammed Servetruken Esmalemdar Iyikilerim kızlar dün sabah şehir dışından misafirim geldi onunla ilgilenmek zorunda kaldım hastaneye falan gidemedim inanılmaz yoğun bi gündü telefonu elime bile alamadım erkek kardeşime 2 tane test daha aldırdım akşam yaptım eve gelince tam net çift çizgi çıktı eşim e de söyledim ağladı baya bi çok mutlu oldu bugün hastaneye gideceğimi söyledim o da cuma günü gündüz çalışmıyor birlikte gidelim dedi 😊 hepiniz merak etmişsiniz çok teşekkür ederim 💜💜💜💜
Merve20 Minnosizmmm silik değil canım Gayette ortada 😍 benimde böyleydi silik olsa görülür görülmez olurdu.
Aminepera Minnosizmmm kuzun bu silik değil baya nal gibi meydanda. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli kucağına aşırsın inşallah 😍🤰
Gamzeciks Minnosizmmm olabiliyor öyle. Benimde bitanesi silikti 4 haftalık gebeydim :) hayırlı olsun canm