Happymami AnneeeG1 keseyi gördüm bende 4+5 de kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti bende merak ediyorum duyulur mu diye
AnneeeG1 Happymami senin ki duyulur canım 4+5 de keseyi gördüysen ha oldu da görmediysende sakın üzülme herkesin öyle çabuk gözükmez çünkü
leylaaa01 Happymami hayır değil bir hafta geriden geliyor .. geç döllenme olabilir dedi doktorum bir hafta sonraya tekrar çağırdı .. güçlenebilirmiş atışı
Happymami leylaaa01 anladım canım ilk kızım öyleydi sorun olmuyor ama sadece ilk haftalar geriden geliyor
leylaaa01 Happymami beni biraz kalp atışının yavaş olması korkuttu ama herşey allahtan sonra Sakince aşırı stres yapmadan beklemek en doğrusu
merveee1634 AnneeeG1 7. hafta bebeğin gelişim olarak pik yapmaya başladığı haftadır muhtemelen kalp atımını 5.haftaya göre daha net daha güçlü alabileceğini düşündüğü için çağırmış olabilir.kan ve idrar tahlili verdiniz mi bu süre içinde
AnneeeG1 merveee1634 olabilir anlattığınız şey çünkü ilk duyduğumuzda o kadar net değildi kalp atışı evet idrar ve kan vermiştim bu süre zarfında temiz çıktı sadece tsh biraz yüksekti onun içinde olabilir
merveee1634 AnneeeG1 muhtemelen onun için olabilir erken farkedilmesi harika olmuş doktorunuz takibini yapacaktir..sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bebeğinizi ❤️
honeyandsun bebekuffgbkm bilmiyorum çünkü en son kan vermemin üzerinden 2 gün geçmişti öyle gittim doktora
Happymami bebekuffgbkm geriden gelmiş beta geç döllenme olunca bir kaç hafta geriden geliyor sonra haftasını yakalıyor ama sağlıklı artmış