merveee1634 Happymami 5.6da kalp atışını ve bebeği görmüştük bebeğinizin gelişimi haftasıyla uyumluysa genelde 6.haftalarda da kalkp atışı duyulabiliyor
Melike3506 aslmoms ben 6+5 kalp arışı duymuştum ama her gebelik farklı ilerleyen zamanda da duyulabilir
yazar761_ İlk gebeliğimde 6 da duydum ama bunda daha duymadım 6+5 te gittim dr 10 sonra gel dedi inşallah duyarız
AnneeeG1 merveee1634 bende 5+6 da duydum kalp atışını birde haftasıyla uyumlu dedi geçen hafta doktorum 10 gün sonra tekrar gelmemi istedi 7+2 olacam yarın gideceğim sizce ne için çağırdı tekrar veya siz kendi sürecinizi anlatsanız aynıyız çünkü 🥹
Happymami AnneeeG1 keseyi gördüm bende 4+5 de kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti bende merak ediyorum duyulur mu diye
merveee1634 AnneeeG1 7. hafta bebeğin gelişim olarak pik yapmaya başladığı haftadır muhtemelen kalp atımını 5.haftaya göre daha net daha güçlü alabileceğini düşündüğü için çağırmış olabilir.kan ve idrar tahlili verdiniz mi bu süre içinde
yahnilikeskek Benimde 4+5 henüz doktora gitmedim çok heyecanlıyım. Acaba kese görünecek mi kalbi atacak mı diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum