LadyX Cinarsaitinannesi kız bu hurafe değil o zaman 😂 bir de şey vardı lohusa anne çok ağlarsa sütü acılaşır
Cinarsaitinannesi LadyX valla sende bende tutmuş saç konusu ama bence diğeri de uydurma belki lohusa kadını kimse ağlatmasın diye söylenmiştir
LadyX Cinarsaitinannesi hahahahaha bak görüyor musun bilimin bulamadığını bulduk 😂 yaa hamilelikle alakası yok ama regl olan kadın turşu kavanozuna elini sokarsa turşu bozulur filan da vardı yaa benim annem buna inanıyordu
LadyX Cinarsaitinannesi evet bak o açıdan hiç düşünmemiştim demek ki psikolojisini düşünüyorlar lohusanın 🤭
ikiprensesannesi___ LadyX bebeğin sağ ya’da sol da olmasına bağlı cinsiyetinin kız yada erkek olduğunu burda okudum tabi bana saçma geliyor
LadyX ikiprensesannesi___ evet yaaa benimki sağdaydı kız mesela öyle miymiş ki hiç bilmiyorum bile 🤭 bir de lohusa kadın başka bir lohusa ile karşılaşmamalı, yoksa “kırkları karışır”
LadyX ikiprensesannesi___ onu bilmiyorum 😂 bir de çocuk yatarken üstünden atlama boyu kısa kalır derlerdi
Gylcu Şey çok saçma gelmişti hamilelikte ilişkiye girersen spermler bebeğin kafasına bulaşır bebek pis doğar falan 😂 hatta burda inatla bunun doğru olduğunu savunan insanlar falan vardı 🙈
_efinah08 Gylcu doğumda bebeğin yüzü vucüdu fazlasıyla böyle beyaz krema bir kıvam olunca bu ilişkiye çok giren çiftlerin sebebi diyorlar 😂😂
Deleted33000 LadyX yok kız ben oğluma hamileyken saçım acayip beslendi gurleşmisti şimdi de bütün saçım dökülüyor hiç alakası yok
Havin49_ LadyX valla öyle diyorlar bizde beni lohusalıkta en çok o yordu yok besmelesiz gezme yok çöp atma dedim yav yeter
Deleted33000 LadyX bende bütün hurafeler ters çıktı nedense bitek karnımın sivri oluşu erkek karnı derler ya oyledi misket yutmuş solucan gibiydim 😂😂😂😂
Deleted33000 LadyX evet ya birde benim ananem annemin ölen kardeşine emzik niyetine köpek kakasını tülbent ile sarıp bebeğe veriyormuş ilk duyduğumda çok üzülmüştüm o bebek için cahillige bak 🥺🥺🥺🥺
LadyX Deleted33000 ahahahah evet yaa karnın yayvansa kız, sivriyse erkek diyorlar ama benimki sivriydi kızım oldu 😂