GULLMOMMY Bugün 9 da yatisim yapılacak kızlar dua edin bebeğime kavusayim ameliyat iım da kolay geçsin inşallah dua edin 👋 çok korku ve heyecan var nasıl yenecegim bilmiyorum arkamda bir çocuğum var hep aklım onda 🥺🥺😢
busra34__ GULLMOMMY hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah rabbim bize de o günleri sağlıkla zamanında göstersin yavrunuzu size bağışlasın🥰
handan3958 GULLMOMMY Rabbim yar ve yardımcın olsun canm sağlıkla kucağına al inşallah korkma bol bol dua et bi kaç saat sonra ikiside yanında olur inşallah 🥰
ipekmom_ GULLMOMMY Allah yardımcınız olsunn inşallah herşey çok güzel geçer sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz 🌸
GULLMOMMY busra34__ handan3958 Ozgemlym ikiprensesannesi___ Yazmelegi_ bebeklerim__ irmairma ipekmom_ vanilya_kokusu_ 1oglanannesi Çok teşekkürler dilekleriniz için dün oldu sezaryen ilk sezaryen e göre çok daha rahat oldu hemen toparladım bebisde yanımda şükür bütün isteyen herkese versin inşallah doğum yapacaklarına kolaylık versin inşallah
penbe_karisi busra34__ yok aşkım gitmedim hala Ocak 9 da gidicem kesin gün vericek o zaman 33 haftalık oluyorum zaten belli gün 🥹🥹🥹
menemse GULLMOMMY Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah diğer yavrunuzlada çabucak kavuşun 🤲 kaçıncı haftanıza planlandı doğum. Benimde ikinci olacak bugün 36 olduk. Aynı korku heyecan ve ilkimi arkada bırakmanın verdiği huzursuzluk bende de var.🥺 Rabbim işinizi kolaylaştırsın 🤲
busra34__ penbe_karisi iyiim kız aynı devam şeker yüklemesi yapıcammbu hafta dua et de iyi çıksın açlık şekerim yüksek biraz 😓😅