ladyagmur1 Kızlar son adet tarihim 17 Kasım . 16 aralıkta kan testim 12,65 çıktı . Kan verene kadar testlerim negatifti . Bugün iki adet awox yaptım silik çıktı . Böyle durum yaşayan var mı ?
Busranur_mnts ladyagmur1 testte yükselme anlaşılmıyor canım kan verip onda takip yapman lazım bugün 2. Gün olmuş yine kan ver
ladyagmur1 yavuzayse yarın tekrar kan vereceğim siz ne zaman kan vereceksiniz tekrar acaba ? Sabırsızlanıyorum çok
ebruaksoy35 yavuzayse sordum bir sürü kan alındı başka değerlerde baktırın gelmişken dedi doktor işte bugün dediki o ve diğer hormonlar biraz geç çıkıyor dedi geçen ertesi gün çıktı dedim Ekim ayı dedim baktı sadece beta varmış onda dedi ama doktor çok iyi ilgili o yıllık iznimizi o zaman yeni kayıt yapmıştım oraya diğer doktor çok sinirdi
yavuzayse ladyagmur1 ayın 15inde verdigimoglen çıkmıştı bu çıkmadı sadece beta bakmadilar eğer sonuçlar çıktı ama beta sabah çıkar kesin
ladyagmur1 yavuzayse yarın gideceğim tekrar hastaneler çok pahalı . Tıp merkezleri daha uygun bilgin olsun