babymom2026 mucizem2geliyor ne güzel sağlıkla gelsin kuzular ☺️ cinsiyet belli mi sizin benim erkek 💙 1 gün var aramızda ns güzell
mommyyysd babymom2026 cylnboran04 gebesbiranne busra34__ mucizem2geliyor kızlarr merhaba bu arada hangi vitaminleri yada takviyeleri kullanıyorsunuz
esmaatay 23+5 iki gün var benim de. ay sabırsızlanıyorum ya keşke 24 değilde 34 bekliyor olsam şuan 😅🫣
mommyyysd babymom2026 cylnboran04 gebesbiranne Deletedmom_8793 kızlar bende 24 oldum , ama bacak aram çok acıyor ya çok agrıyor çatı agrısı mı vajina agrısı mı bilmiyorum bayadır var doktor bişey demiyor ama sizde yaşıyormusunuz
1oglanannesi babymom2026 aminn canım maşaAllah hünlerımız su gıbı gecsın su gıbıde douralım saglıgla kucagımıza alalımm 21 + 3 de benım 🥰
mommyyysd babymom2026 anladım inşallah yaşamazsınız da merak ettim bende böyle bişey yaşayan varmı diye post açmak istemedim ama açayım bari belki başka yaşayan vardır
mommyyysd Deletedmom_8793 yaa benimki de normal karşılıuor ama ilk çocugumda hiç yaşamadığım için bana çok anormal geliyor
gebesbiranne mommyyysd merhaba canım ben sadece forte-d kullanıyorum günde 3 damla başka bir vitamin ilacı kullanmıyorum
babymom2026 mommyyysd vitaminleri kullanmıyorum şu an yani aklıma geldikçe d vitamini demir hapı birde multivitamin
busra34__ mommyyysd merhaba 🥰 demir ilacı ,d vitamni, ınnate omega 3 ve magnezyum kullanılıyorum bir de benim riskli olduğu için progestan
mommyyysd gebesbiranne bana doktor demir ilacı verdi , d vitamini verdi , magnezyum verdi , folik asit falan yazdı tekrar tekrar ben şu an magnezyum hariç hiç birini içmiyorum midemi mahvediyor o yüzden sordm🌸