asya8melek mombloom Hıı anladım canım benimde iki kızım var bu üçüncü gebelik kıza benzettim dedi sağlıklı olsun tabikide ama içim biraz buruk 🥲
mombloom asya8melek Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Benim de kızım var erkek bebiş istiyorum inşallah nasip olur🙏🙏 yanılmalar çok fazla erken haftalarda . Sana kaçıncı haftada benzetiyorum dedi? Çok fazla okudum çok değişen olmuş
hayirlisi06 asya8melek aynı durumdayım 4 kızım oluyor ben yinede dua ediyorum Rabbım hayırla sağlıkla biri erkek olsun ya amin
asya8melek mombloom dün gittim devlet hastanesi 12+6da kıza benzettim dedi kesin mi dedim evet ben benzettim dedi
asya8melek mombloom ne dediler netleşmedi mi daha canım seninki bende haftaya randevu aldım tekrar 14 hafta olacak
nergiss123 Bana da 12.haftada devletteki doktor erkeğe benzettim dedi. 13 ve 14te kendi doktorum yüzde 70 kız dedi. Ama 1 ay sonra kesinleştirirz dedi.
hayirlisi06 ikizlerimibeklerken95 Benimde ikiz banada iki kız dedi ama en başından beri biri erkek hissediyorum yada öyle olmasını istediğim için bilmiyorum sağlıkla hayırla kalbimizdesin olsun amin
asya8melek hayirlisi06 Amin canım Allah gönlümüze göre versin kıza benziyor dedi erkek hissediyordum üzüldüm açıkçası 🥲