rabia4235 Ben üçüncüye hamileyim erkek dedi doktor hala kız hissediyorum ya da inanmak istiyorum var mı böyle durumda olan
nurdan255 rabia4235 valla bana dediler 13 haftalıktım %100 erkek dediler 16 haftadan sonra kıza döndü bir hafta önce detaylıya girdim ordada Kız denildi olabiliyor yanl
konaksifa Bende olmadı ama arkadaşımınki öyle oldu önce kız dediler net bi şekilde 1 ay sonra başka doktor erkek dedi şuna oğlu 2 yaşında
dryyyyyy Geçen hafta erkek denildi.bu hafta erkek olma ihtimali yok dedi :) aynı Dr ve özel hastane takipliyim.
mombloom rabia4235 bana iki gün önce kız; bugun de kanamam olduğu için kontrolum vardı %90 erkek dediler
asya8melek mombloom kaç haftada kız dedi canım bana da 12+6da kıza benzettim dedi ama net bir şey demedi
ikizlerimibeklerken95 rabia4235 ben de ikiz hamileyim bir kız bir erkek hissediyorum ama doktor ikisi de erkek dedi 17.haftayı doldurmak üzereyim 9 ocakta tekrar gideceğim değişeceğini düşünüyorum sağlık her şeyden önemli tabiki ama bana hiç 2 erkek annesi olcakmışım gibi gelmiyor aynı durumdayım
hayirlisi06 ikizlerimibeklerken95 Benimde ikiz banada iki kız dedi ama en başından beri biri erkek hissediyorum yada öyle olmasını istediğim için bilmiyorum sağlıkla hayırla kalbimizdesin olsun amin
rumeysozad rabia4235 banada 13 haftalikken kıza benziyor dedi bu gün gittim 16 haftalik erkek dedi bnde kız diye bekliyordum içimden kız geçiyor halada
mombloom rumeysozad bana da öyle oldu kız demişti sonra erkek dedi. Nasıl yanılıyorlar onu da bilmiyorum
mombloom asya8melek 13 haftalıkken devlet hastanesinde ultrason çok kötüydü ama, bacak arasında bir şey göremedim dedi canım
rege0119 rabia4235 kuzenime 20. Haftaya kadar erkek dediler . Sonra 23. Haftada detaylı ultrasona girdi meğerse bebek kızmış . Bissürü erkek kıyafeti almıştı ama şansa kız . Çok istiyordu kız olmasını .