ozlemyilmaz60 prenses_anne canım ben hemşireyim kadın doğum servisinde de çok çalıştım bizde düşükler alınıp bir sıvı dolu kutunun içine koyulup araştırılır asla yarını beklemeyin kendi sağlığınız içinde dikkat ettin
Blueeberryy Dusurmussun zaten tekrar kurtaj yapilmaz bence parca kalirsa yapiliyo o islem tabi doktora git kontrolune
prenses_anne Blueeberryy inşallah gerek kalmaz bebek keseyle birlikde tek parça halinde düştü ultrasonda göründüğü gibiydi inşallah gerek kalmaz kürtaja 🙏
beyfun prenses_anne canım alttan muayene eder kalıntı kalmışmı düşmüşmü tamamen diye her ihtimal kürtaj olmassın önce doktorun değerlendirir bende evde düşük yaptım kendilğnden düşmüştü parça kalmamıs temizlenmş rshmin demşti doktor
Deletedmom_657 prenses_anne 9 haftalik hamilelikte bebegin sekli oluyomu belirsiz birsey miydi düşen. Başınız sağolsun
Surad7234 prenses_anne bende 10haftalık düşük yaşadım ama sancılı kanamalı gittim devlet Hastanesi’ne kana ile geldiğin için anestezi altında yapamayız dedi doktor ve vakumla temizleme yapmışlardı
mucizemizibekliyoruzz prenses_anne düşen parça ile acile gitmeliydiniz. Neden düştüğünü araştırıyorlar. Ayrıca parça varmı muayene olmalısınız. Cahilce davranmayım lütfen şimdi acile gidin
darkbluee prenses_anne yaparlar, parça olmasa bile kanamayı durdurmak için yapıyorlar. Ben de 8 haftalıkken bebeğimi düşürmüştüm. Acile gittiğimde hiçbir şey göremediler ama yine de parça kalmıştır diye kürtaj ettiler.
laytek06 Mutlaka doktora gidin. Kürtaj olup olmamanıza ancak o karar verir içinizde parça kalıp kalmadığı netleşince burda kimse bilemez ihmal etmeyin lütfen size zararı dokunmasın
prenses_anne laytek06 teşekkür ederim gittim muayene oldum rahim temiz kürtaj olmamı gerektirecek bir durum olmadığını da söyledi