beyfun prenses_anne canım alttan muayene eder kalıntı kalmışmı düşmüşmü tamamen diye her ihtimal kürtaj olmassın önce doktorun değerlendirir bende evde düşük yaptım kendilğnden düşmüştü parça kalmamıs temizlenmş rshmin demşti doktor
Surad7234 prenses_anne bende 10haftalık düşük yaşadım ama sancılı kanamalı gittim devlet Hastanesi’ne kana ile geldiğin için anestezi altında yapamayız dedi doktor ve vakumla temizleme yapmışlardı
prenses_anne İzmir’de devlet hastanelerinde kürtaj yaptıran varmı 9 haftalık evde düşük yaptım yarın randevum var doktoruma düşük olduğunu söylicem ama kürtaj yaparlarmı yinede bebek kesesiyle düştü
darkbluee prenses_anne yaparlar, parça olmasa bile kanamayı durdurmak için yapıyorlar. Ben de 8 haftalıkken bebeğimi düşürmüştüm. Acile gittiğimde hiçbir şey göremediler ama yine de parça kalmıştır diye kürtaj ettiler.
Es07 prenses_anne yine de muayene olup parça kalıp kalmadığı için kontrol olmalısınız diye düşünüyorum
prenses_anne eyllgrl bebek düştü gördüm ve toprağa gömdüm bebeğimi korkuyorum yarın doktora randevum var
prenses_anne Es07 yarına randevum var kürtaj nasıl yapılıyor bir arkadaşımın 4 aylık bebeğini anestezi olmadan kürtaj yapmışlar devlet hastanesinde nasıl yapıylıyor bilmiyorum ilk defa yaşıyorum bu durumu ve korkuyorum
eyllgrl prenses_anne devlet hastanesine göre değişiyor evet ama genelde anesteziyle alınıyor. İçinde parça kalmışsa sıkıntı sizin için acile gidip baktırın bence zaten öyle hemen almıyorlar aç olmanız gerek ve izniniz yoksa müdahale edilmez
Elailelale prenses_anne bende 9 haftalık düşük yapmıştım kürtaj yapıyorlar evet. Ayrıca randevunuzu beklemeyin acilden girin. Başınız sağolsun.
mucizemizibekliyoruzz prenses_anne düşen parça ile acile gitmeliydiniz. Neden düştüğünü araştırıyorlar. Ayrıca parça varmı muayene olmalısınız. Cahilce davranmayım lütfen şimdi acile gidin
atikeaba prenses_anne bende bugün süşük yaptım 3 saat boyunca inanılmaz ağrı yaşadım acil doktora gttm en sonunda ilaçla geçti ağrım gerçkten çok şanslısnız agrınız olmamasına gittinzmi doktora bugün
smyynurdstn prenses_anne benimde bu akşam düşük oldu kendiliğinden saydam bi şekildedir keseye mi gelmiş oluyor kanamam fazla oldu 6 küsür hastalıktır gec döllenme denildi bekledik bu zamanı lekelenmler oldu ilk yerleşme sandım somra kana çevirdi bugünde olan oldu acile falan gitmedim sancım yoktu pzts randevum var anlatıcam doktora ama pıhtı çok geliyor inşallah temizlenir
prenses_anne atikeaba ben yapmadım kendiliğinden gelişen bir durum lekelenmeden sonra artan kanamayla düştü ben de ilk defa düşük yapıyorum
ozlemyilmaz60 Düşen parkayı alıp doktora gitmeliydiniz randevuyu neden bekliyorsunuz acile gitmeliydiniz hastanede düşen parçayı alıp inceleme yapıyorlar nede. Düşük olduğunu araştırıyorlar ne kadar rahatsınız
prenses_anne ozlemyilmaz60 yazdığınız bilgiler için teşekkür ederim. İlk defa yaşıyorum bu durumu öğrenmiş oldum düşüşün neden olduğunu başka tetkikler ve araştırmalar ilede inceleme yapılabilir bu düşen parçayla sınırlı olmadığını düşünüyorum
ozlemyilmaz60 prenses_anne canım ben hemşireyim kadın doğum servisinde de çok çalıştım bizde düşükler alınıp bir sıvı dolu kutunun içine koyulup araştırılır asla yarını beklemeyin kendi sağlığınız içinde dikkat ettin