Zezo Merhaba kızlar. Doğumdan sonra baya geri kaldım uygulamada. Bizim kız biraz zorlu. Ama merak ediyorum nasıl gidiyor. Bebişlerinize alıştınız mı?💖 Gece-gündüz uyumaları nasıl? Yavaş yavaş düzene giriyor mu? Bizde durumlar biraz vahim🫢 Kucak bebeği resmen ve çok sinirli şimdiden😅40ımız çıktıktan sonra değiştik gerçekten doğruymuş😅 Sizde durumlar nasıl 🌸
Dates4361 Zezo perişanız cidden kucakta olunca sorun yok ama bırakınca uyanıyor umarım 40 ımız çıkınca düzeliriz
Pitircigin_annesi Zezo bebişe alıştım da ben iyiiym diye biraz fazla gezdim şifayı kaptım . Şimdi bebeğime geçer korkusundan vicdan azabı yaşıyorum 🥹
buse2507 Zezo 2 aylık olduk 1. Aydan sonra kaka problemimiz başladı yapmadığı için saatlerce kıvranıyor ağlıyor
Zezo Dates4361 bizde de durumlar aynı. Beşikte bu zamana kadar doğru düzgün hiç uyumadı. 44 günlük olduk ama hala değişen bir şey yok 🥲 Sadece yanındayken yüzüstü yatırıyorum öyle baya uyuyor bakalım zamanla değişir inşallah
ipekmom_ Zezo 7kasımmı doğum tarihiniz bizde 44günlüğüz 😇 çok gazımız varr, kucakta mis gibi uyuyor yatağa koyduğum gibi uyanıyor ve bizimde yüZ üstü çok rahat uyuyor, karnı rahatlıyor sanırım bide uzayan sarılığımız var geçmesini bekliyoruz
Zezo Silaaaamom2025 hadi ya yoksa kolik mi🥹 Bizde de çok gaz oluyor gazı çıkarana kadar yeniden acıkıyor sonra tekrar gaz.. kısır bir döngü içindeyiz 🥲
Pitircigin_annesi Silaaaamom2025 allah yardımcımız olsun gaz sancısı çok fena çare olamamkta çok zor kolaylıklar diliyorum 🥹♥️
Zezo Silaaaamom2025 Allah kolaylık versin canım 1 ay sonra hafifler yüksek ihtimalle sabredicez napalım🥲
Zezo Pitircigin_annesi Ben de 2 hafta önce aynı şekilde hasta oldum bütün vücudum ağrıyor burnum akıyor titriyorum falan. Ben dışarı çıkmamıştım 1-2 sefer çıktım ama evde sürekli dışarda olanlar var. Sonra maske takmaya başladım evde bebekle emzirme harici çok temas etmemeye çalıştım ama ne kadar mümkün malum. Hastalığım da ilerledi dedim böyle olmayacak doktora gideyim. Doktora gittim direk antibiyotik istedim çok hızlı toparlamak için çünkü kendimi biliyorum başka iyileşmem. Sonra probiyotik ve antibiyotiği beraber kullandım çok şükür geçti. Bebişin de burnu çok az aktı sürekli emzirdim antikor üretsin sütüm bebeği korusun diye çok şükür bir sıkıntı olmadı. Zaten doktor da dedi evden çıkmanıza gerek yok havadan bir şekilde kapıyorsun hastalığı bugün birçok kişi geldi aynı şikayetle dedi. Olacağı varsa oluyor yani sakın kendini suçlu hissetme çok geçmiş olsun bir an önce iyileş inşallah bebişe de geçmeden :)
Zezo buse2507 Ne kadar süre yapamıyor? Kabızlık gibi mi? Bizde de çok kaka yapma durumu var. Hergün 5-6 kez yapıyor ama kilo alımı yavaş acaba alakası var mı diye düşünüyorum
aybalasmom Zezo 2. aydan selamlarrr. Kolik, aşırı ağlayan, uyumayan bir bebişim var🥹 40’ından sonra düzelecek lafına inanmıştım, hala o düzelmeyi bekliyorum ksfjfjfj
Zezo aybalasmom Allah kolaylık versin canım valla bizde de aynı problemler mevcut özellikle uyku baya zor başı yere değdiği an uyanıyor 🥲 40 ına kadar çok daha iyiydi 40 tan sonra bozuldu çocuk 😂
Silaaaamom2025 Zezo ay umarım ama ben bugün d vitamini vermedim iyiydi gazı sanki d vitamini aşırı gaz yapıyor çocuğuma ya 🥴
Pitircigin_annesi Zezo canım benim çok saol . Bende bugun dünden daha iyiym inşallah geçecek . Bende devamlı emziriyorum inşallah kolaylıkla atlatırım
buse2507 Zezo kaç aylık canım bizim problemimiz 1. Aydan sonra başladı yani fitil yapmasam 5 6 gün yapmadığı oluyor fitil yapmasam bu sefer kendini çok sıkıyor çatlıyor
fahriye4141 Zezo uykusuz yorgun halsiz bir haldeyim ilk oğlum ikinci çocuk aşırı yoruldum şimdiden 40ımız çıktı resmen kucak bebeği oldu uykusu çok yok ben kendime hiç gelemedım makat çatlak ile uğraşıyom 45gun oldu aşırı ağrılarım oluyor dün doktor ameliyat dedi korkuyorum 2 hafta içinde geçmezse ameliyat olucam sonrası nasıl olucak hiç bilmiyorum aşırı kaygılı yim uyku felan gözüme girmez🥲
Zezo fahriye4141 Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bir an önce 🤲🏻 Ben de benzer problemler yaşıyorum afedersiniz tuvalete çıktığında makat bölgemde kanama oluyor. Hemoroid oldum doğumdan sonra 🥹 Normal doğum evet güzel çocuğuna daha çabuk bakabiliyorsun ayaklanıp ama bence bi sezaryen kadar da hasar bırakıyor yani. Bebişler de zor yeterince insan kendini mi düşünecek yoksa bebeği mi şaşırıyor. Benim yanımda kimse yok eşimle halletmeye çalışıyoruz her şeyi. Gündüz çoğu zaman da tekim. Gerçekten bu süreçte anneye ve bebeğe iyi gelecek birileri yanında olmalı insanın. Allah yardımcımız olsun..
fahriye4141 Zezo Allah razı olsun Rabbim size de yardım etsin hepsı çok zor eşim yardımcı olmuyor 1 oğlum daha var inan ona mı bakayım yeni doğana mı kendime mı sasırdım kaldım afedersiniz üzerine oturamam yanıyor çok 45dk da tuvaletten çıkıyoum ağlayarak gece uyku gırmez ağrıdan ameliyat kesin gibi çocuklara kım bakıcak bilmiyorum 🥲
aybalasmom Zezo aynen aynennn çok bekliyordum kırkını, şimd kafam rahat. En azından kaçını beklediğimi bilmiyorum fkdjdjdj