ikincibahar_08 İlk hamileliğim kızımda yüzüm hiç değişmedi leke olmadı şimdi erkek şimdilik yine leke falan yok yüzüm aynı herkes yüzün güzelleşti diyor
avukatannem icidisibiranne hadi bakalım ikinci gebelikten mi erkek bebekten mi öğrenirsiniz yakında inşallah 😇
icidisibiranne avukatannem evet çook az kaldı öğrenmeme ama içimden bir ses cinsiyet aynı olsa bile gebelik farklı diyor 🥲
DevriminAnnesi sumeyyeyilmaz kaç haftalıksınız acaba 🤭🤣 cinsiyeti merak ediyorum valla haftaya 12 ye giricem ben
senemtolga umynurr dogumdan sonra kayboluyor merak etmeyin😍 benimde cildim hep bozuldu diye kiz diye düşünmüştük ama ogluşum geliyor. 😁🙈
alc avukatannem 29+6 olduk kız bebek bekliyorum. Hiç bir değişim olmadı diyor yakınlarım. Ama iki gün önce yıllardır horusmedigin bir arkadaşım dudaklarına dolgu mu uaptirdin diye sordu. Bir onlar slsmis galiba 🫣😂
sumeyyeyilmaz DevriminAnnesi ben 14+5 ama doktoruma henüz gtmedim haftaya pazartesi gidicem o zaman kesin öğrenirim
Gnl54 avukatannem ilk hamileligimde kızdı cok sivilce goz alti morluğu olmustu ikincisinde erkek guzellesmisti şuan 3. erkek yine cilt guzelligi var
Atiye2727 İki kızımda da yüzüm çok güzelleşmişti ama bu hamileliğim de heryerimde sivilce cildim çok bozuldu sırtımda göğüs etrafında sivilceler oluştu daha cinsiyet belli değil 11+5 günlüğüz🥲
minikcivciv89 Lekelenme hamilelikten 1 buçuk yıl öncesi oldu alnımda sol yanağınımın elmacık kemigindede küçük leke var başka bişey olmadı yüzümde sivilce falan yok