avukatannem Haftadan selamlar cildim hamilelikten öncesine göre daha güzel gibi normalde sivilceli yağlı cildim vardır şimdi fondoten sürmesem de sırıtmıyor hafif lekeler kaldı sizde durumlar nasıl
senemtolga avukatannem benim şaftim kaydi. Cildim bozuldu 🙈🤷♀️ herkes kiz vs derken oğlum beni benden aldi. Diğer 2 gebeligimde erkek ve yüzüm guzellesmisti. Simdi leke göz altlarim siyahlasti gibi falan
DevriminAnnesi avukatannem oğlumda yüzüm çok güzeldi tek bir sivilce yağlanma yoktu şimdi 2. Hamileliğim yüzüm sivilce dolu ve yağlı cinsiyetini cidden merak ediyorum 🥹🤭
ozgeBudak006 Lekelenme değil ama sivilce çıkıyor yüzümde ya, ilk hamılelıgımde yoktu böyle sıvılcelenme
avukatannem ozgeBudak006 yağlanma kaynaklı mı acaba kozmetik kullanıyor musunuz ben bayağı azalttım yalnız çok uzun süre güneş kremi kalırsa bende de anlık çıkıyor kabartı
Rabia-Bay44 Bebeğim kız ve cildim de aşırı sivilcelenme yağlanma oluştu normalde cildim kuru ve hiç sivilce çıkmazdı bebişim iyi olsun da artık cildim düzelir diyorum:)
songulattepe avukatannem benim bebeğimde kız ama hiç bir değişme olmadı cildimde. Yani çok problemli bir cildim yoktu zaten. Ama ekstra bir güzelleşme de olmadı.
def77 Bir kizim var 9 yasinda simdi de 32 haftalik hamileyim yine kizim olacak ikisinde de hic degismedi cildim , yaglanma sivilce vs olmadi.
Zeynepefem avukatannem benimki birsuru leke oldu sadece yuzum degil vucudum da sirtim goguslerimin ustleri vs ayy cok kotu oldum🥹
babymom2026 avukatannem lekelendi benim hep bi ara çillendi lekelendi kahve kahve bi ara bütün kabarcık oldu şimdi toparladım daha
icidisibiranne Benim ilki kızdı cildim güzelleşmişti saçlarım gürleşmişti şimdi 2.hamileliğim cildim yüzüm sivilcelendi saçlarım dökülüyor. Sanki farklı gibi geliyor ama belli de olmaz tabi 🙈
avukatannem icidisibiranne hadi bakalım ikinci gebelikten mi erkek bebekten mi öğrenirsiniz yakında inşallah 😇