edabolukbasi3- ErsBegAs aaa o zaman hiç şey yapma instagramda görmüştüm kız çocuklarına karınca yumurtası yağı sürüyorlardı doğruluk var mıdır bilmem tabi bebeklere sürülür mü 🥲
deletedmom43191 ErsBegAs cocuk doktoruna sor bence daha sağlıklı yöntem uygular bu zamanlarda çıkmak değilde dökülmesi lazımdı
annekiz6141 ErsBegAs ay kızımda da vardı altına kadar 😄🤣 dedım bu ne böyle gıllı kız 🤣🤣🤣 herkes kara kız dıyordu ben gıllı kız dıye sevıyordum dkdhshsh sonra geçti kendiliginden 🥰
ShutUp ErsBegAs Evet. Dökülür zamanla daha küçükmüş zaten ve doktorluk bir şey olduğunu da sanmıyorum.
iyiliktozu Strongirl_ evet canım. Oğlum büyüdü diye 3 yaşından sonra daline başlamıştık saç ve vücut için. Tüysüz akça pakça bir oğlandı. Kolları bacakları hatta yüzünde bile çıkmış. Sonra internette de benzer şikayetler olduğunu gördüm🥺
Strongirl_ iyiliktozu aaaa peki 3 yaşından sonra başka şampuana geçtiniz. Hangi markayı kullandınız benim de 4.5 ve 6.5 yaşında cocuklarim var Dalin kullanıyorum değiştireyim bende.
Baklavaseverim ErsBegAs 8,5 aylık biliyorsun yavaş yavaş zamanla minimuma indi Aslancığında öyle olur diye düşünüyorum
iyiliktozu Strongirl_ canım 3 yaşına kadar mustela kullandım. Büyüdü diyerek daline geçmiştim. 1 yıl kadar da dalin kullandık bir de ne göreyim çocuk bildiğin tüylenmiş. İnternette de şikayetleri görünce bıraktım hemen iva natura aldım. Doğal içerikli diye.
Havin49_ ErsBegAs benim oğlum maymun gibi kıllıydı 6 aydan sonra baya döküldü şuan 1.5 yaşında kıllı ama öyle aşırı bi kılı yok