Melike3506 Ozlemmm3535 olabilme ihtimali de var benim de sadece 1 kere peçeteye gelmişti devamı olmamıştı
Ozlemmm3535 dilara_kilic ayy benim de aynı şekilde lekeyle başlar en geç ertesi gün sökülür bazen direk kan revan olur çok ümitlendim şu an ne yapsam :)) test yapsam çıkar mı acaba
Ozlemmm3535 brcukrkmz ayy inşallah bende hamileyimdir 😍 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız ? Evde Laboquick test var
Aysenur5571 Ozlemmm3535 benim de yumurtlama 9 aralıktı canım .bat 31 Aralık . inşalla hayırlısıyla vardır ya 🙂🤲
Ozlemmm3535 Aysenur5571 benimde 9 aralık yumurtlama normalde bugün regli olmam gerekiyor uygulamaya göre fakat yumurtlama geç olduğu için 20-24 aralık şuan bat kafam karıştı 😂🫠
Ozlemmm3535 brcukrkmz brcukrkmz canım peki sen de adet olacakmış gibi his sanki bir şey akıyor muş gibi geliyormuş gibi his oldu mu iki gün önce bel ağrısıyla uyandım yataktan kalkamadım dün lekelenme bugün hiçbir şey yok ağrı yok sızı yok sadece alt karnımda hafif bir batma var 🥹
dilara_kilic Ozlemmm3535 ama en erken yumurtlamadan 10 gün sonra diye biliyorum seninki daha 10 gün olmamış ve kaset test genelde gecikince çıkar hassas olmadığı için 🥹
Ozlemmm3535 Aysenur5571 biliyorum canım ama sabıtsızlık işte 🥹 inşallah sökülmez ya bekleyip pazartesi yapacağım eğer regli olmazsam 💘
Ftmn123- Aysenur5571 peki ya benimkin3. Gün bitti 4. Gün ilişki yoktu ve lekelenmelerim yoktu fakat 5. Günde Kendi kendine lekelenme oldu ve akşam ilişki olduktan sonra 6. Günün sabahı lekelenme az oldu