Deletedmom_787 Leontiine reglken ultrason yaptırmak istemiyorum da sonra bakarlar mı kan veririm sorun değilde
Deletedmom_787 nr0900 bende onun için kadın doğuma gitmek istedim belki kan tahlili yaparlar diye eşimde ürolojiye gitmek istiyor
nr0900 Deletedmom_787 evet zaten onlar gerekli durumda tüp bebege yönlendirir o da tedaviler ise yaramadıgı durumda. Ama hamile kalmıssınız bu cok olumlu bir şey umarım yine kalırsınız sağlıklı sekilde 😍
tsknbbk Deletedmom_787 bende hiç istemiyordum ama doktor zaten o durumda görmek istiyor o yüzden regl ikinci ya da üçüncü günü çağırıyor
Deletedmom_787 nurgunes1712 aşkım ben bebek planladığımızdan beri aralıksız her ay ovulasyon testi ile ilerledim hepte önemli günleri değerlendirdik ama sadece eylülde hamile kalabildim onda da düşük yaptım 🥺 3 gün ilişkiye girmeyiz zaten ben bugün regl oldum doktora cuma gidelim dedim eşime hem birliktelik yaşanmaz hemde hormon testleri düzgün çıkar diye bir şey sormak istiyorum reglken nasıl ultrason yapılıyor yani biraz nahoş bir durum yapmam gereken götürmem gereken bir şey var mı
nurgunes1712 Deletedmom_787 hayırr zaten onlar prezervatif taktıkları için ultrason cihazına kanamanın olması bir şey ifade etmiyor reçeteyle silersin kalkınca giyinirsin üstünü yani zaten doktorlar istiyoe adetken gelmeni ve genelde 3.gün diyorlar
nurgunes1712 Deletedmom_787 yani ben adetken gitmedim ama hamileliğin başında çok kanamam vardı doktor neden kanamam var diye utrasonla bakmıştı yani normal nasıl gidiyorsan öyle gidiceksin kanaman olması bir şey ifade etmiyor bacaklarınıda örtüyorlar zaten bir şey gözükmüyor merak etme
Deletedmom_787 Weenie çok teşekkür ederim canım geçen aylarda 2 ay omega 3 kullandım qoenzim kullandım folik asit, d vitamini, multvitamin , b12, demir, magnezyum bunları kullandım ama çare olmadı 🥺
Weenie Deletedmom_787 ya 😢 Rabbim şifan neyse en kısa zamanda verir ve inşallah seneye sağlikla kucağına alırsınnn🤲🤲🥲♥
Buse67 Deletedmom_787 yumurtları daha iyi göre biliyolar regl iken canım. Onlar için burun kanaması gibi bir durum benim doktorum çok tatlı bir kadındı eliyle de muayene etti ultrasonla da vajinal zaten örtü veriyolar önüne örtüyor bakmıyor bile ultrason cihazını bir tek takarken hafif bakıyor o kadar. Ben de çekiniyordum çekinecek bişey yokmuş içim rahatladı sadece rahim filmim kaldı onu da ara tatilde çekecem
ekacmaz Deletedmom_787 Beden temizliği dışında birşeye gerek yok. Hekim muayene odasında yapıyor zaten. Ama rahim filmi isterse onu radyoloji biriminde çekiyorlar . Anestezili olursa ozaman yanında rahat bir kıyafet belki yedek alabilirsin ama gerek kalmıyor genelde ☺️
halefsu Deletedmom_787 adet gününde hormon istediler benden benimde 1 senedir olmuyor. Verdim herşey normal iyi dedi vajinal muayenedede herşey iyi normal dedi eşimi ürolojiye yönlendirdi bide stinol diye takviye edici hap verdi öyle işte canım spermler sonrasındada değişiyomuş
Deletedmom_787 halefsu ilacın faydasını gördünüz mü canım🥺 eşimle cumaya randevu aldık ürolojiye gidecek bende kadın doğum infertiliteye aldım
Deletedmom_787 Buse67 anladım canım cuma günü gideceğim randevu aldım inşallah kötü bir şey çıkmaz 🥺🥺
gulugur Bence çok kasmayın kendinizi psikolojik olarak da etkileniyo olabilirsiniz akışına bırakın tabiki doktora da gidin ama benimde iki düşüğüm oldu sonrasında denedik falan olmadı akışına bıraktım aradan bir ay geçti hamile kaldım şuan 29 haftalık hamileyim
Deletedmom_787 gulugur maşallah ne güzel 🥺 haklısınız doktora gidelim sorun yok derse stresten olmadığını düşünürüz 🥺🥺
seymaaa393_ Deletedmom_787 adetin 3. Günü yumurtalıklar daha net gçrüldügü için o zaman gitmeniz iyi olucaktır