ozlmsu şöyle 55 bin tl sadece odanın fiyatı. Benim doktorum 15 bin tl alıyordu doğum için toplam 70 bin oldu. Bi arkadaşım daha doğum yaptı oda 65 bin tl ödedi.dosya açtırırken 5 bin tl ödedik yatışımın yapıldığı gün geri kalan ücreti ödedik. Ben epidural istediğim içinde 14 bin tl ekstra verdik. Çantanın içinde Mustela şampuan ve krem küçük boy,wee baby vitamin şırıngası,süt saklama poşeti 5 adet,molfix bez 3-4 tane,uni baby ıslak mendil vardı. Verdikleri bebek çantasıda kullanışlı güzel ayrıca. Orda bebek bezi ve pedi hastane veriyor size bittikçe istiyorsunuz. Bebeğin ilk tulumunu onlar giydiriyor. Odalar arasında sadece süsleme ve boyut farklı var. Ama standart odanın süslemesi ve büyüklüğü gayet ideal bence. Standart odada yıldızlı vip odada tavşanlı king odada zürafalı gibi süslemesi var resim yükleyebilirsem Onuda yükleyebilirim buraya. Paket içerikleride neredeyse aynı. Standart odada olan hizmetlere ek diğerlerinde 1 muayene diyetisyen vs vardı vaavvvv dedirtecek fark yok içerik anlamında. Ben standart odadan memnun kaldım. Misafirimde çoktu hiç sıkıntı yaşamadım