vanilya_kokusu_ MadameTussauds kız doğum yaptı mı 😂 hiç burda postlarini falan görmüyorum artık ondan merak ettim
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Coktaaan yapti kizz büyüdü bile bebisi o kadar cok oldu yani sjsjsj 😂😂
Zhde MadameTussauds valla korksak da olucak 😂😂 inşallah Allah kolay yerden geçirsin kolaylık doguralim, oğluşum olucak 💙💙🙏
adatuna vanilya_kokusu_ çok şükür kalktım yüzümü yıkadım kremlendim bile 😂 bebiş de çok iyi emiyor kakasını çişini yapıyor eve geçicez inşallah 🙏🏻
vanilya_kokusu_ adatuna e çok şükür inşallah bundan sonra çok güzel geçer günlerin bebişin kızdı dimi darısı bana inşallah miden bulanmiyo dimi 😂😂😂 Allah’ım piskolojim bozulmuş bu bulantı yüzünden
adatuna vanilya_kokusu_ evet evet kızdı sabah kahvaltı geldi hem eşiminkini hem kendi kahvaltımı yiyorum hemşire diyo bu ne açlık dedim 9 ay boyunca bulantıdan yiyemedim bırakın rahat rahay yiyeyim 0 bulantı hayat varmış😂
vanilya_kokusu_ adatuna ye kız benjm yerime de ye 😂şifa olsun bol.bol süt olsun inşallah 🥹 Minik prensesimize 🩷🥰
MadameTussauds adatuna hahaha oyy hakkindir bacim ye tabiki sifa olsun insallah bende yiyecem valla ne var ne yok 🤣🤣 Ciktiniz mi eve naptiniz bebis nasil
MadameTussauds adatuna Cok sükür bacimm kurtuldun 😀 istahin nasill gözünün önündeki perde kalkti mi 😂