adatuna Zhde nefes egzersizleri çalışmıştım ameliyat sırasında baya sakinleştirdi beni etki etti çok şükür şimdi ağrı başladı ama olacak bugün 🙏🏻
Zhde adatuna bugünlük olur yarın daha iyi hissedersin kendini, darısı bizlere inşallah kolaylıkla sağlıkla
MadameTussauds adatuna Oyy kiyamam yaa bisey yemeden gitmistin demi galiba bos mide bulandirdi mi acaba seni naptii veya stres etkiledi belkide 🥹 kurtuldun bacim yaa simdi kana kana su ic yemek ye ohh 😂
MadameTussauds Zhde Aminn bacimmm ne güzel dua ettin kiz öyle ayrintili 😂 Evet son 5 2. dogumum olacak insallah cümbür cemaat gidecez hastaneye bakalimm stres heyecan hersey var suan valla 🥹
Zhde MadameTussauds dua denilincede ben 😂😂içten ettim inşallah kabul olucak, ikinci doğum kolay oluyo diyolar inşallah öyle olur seninde, benim ilk doğum belirsizlikler var hsksjsj😂😂
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Pinar bebisiyle ugrasiyor balim ya sariligi vardi en son ama iyiler cok sükür. Sende dayan bacim az kaldi yolun yarisindan fazlasini bitirdin
vanilya_kokusu_ MadameTussauds kız doğum yaptı mı 😂 hiç burda postlarini falan görmüyorum artık ondan merak ettim
MadameTussauds Zhde Insallah yaa valla korkuyorum ne yalan söyleyim beni neler bekliyor biliyorum bu da bazen iyi olmuyor sjsjsj 😂🥹 kiz mi erkek bebis mi seninki
MadameTussauds adatuna Oyy oyy minik tosbik 😍 yaninda uyuyor mu suan kucaginda mi nerde oyy mis gibi kokar o simdi 🥹
Zhde MadameTussauds valla korksak da olucak 😂😂 inşallah Allah kolay yerden geçirsin kolaylık doguralim, oğluşum olucak 💙💙🙏
Ozgemlym MadameTussauds evet ya 😍😍 eşimde öyle diyor evin kokusu değişcek şimdi mis gibi bi koku gelcek diye bekliyor🥰 ilk kızımda da öyle mis gibi bebek kokuyordu ev
MadameTussauds Ozgemlym Dimii yaa hic yikanmasalar bile mis gibi kokuyorlar cennet kuslari dogar dogmaz o kokuyi icimize cekmeyi nasip etsin Rabbimm 🥹😍