MadameTussauds adatuna Oyyy heyecan dorukta desene hadi cok kolay gecsin insallah kavus minigine insallah sag salimm 😍😍 Kusmayi bitirdin artik bacim cok sükür doya doya su ic yemek ye ameliyattan sonra sjsjsj
adatuna MadameTussauds ay bacım valla doğurdum inanır mısın doğumda kustum hahaha ama şuan 0 bulantı yeniden doğmuş gibiyim😂😂
MadameTussauds kimchikimdi Ben degil kizzz benim pazartesi insallah 😂 ama hasta oldum bacim yaa bogazim agriyor grip gibi bisey oldum insallah pazartesiye kadar gecer 🥹
kimchikimdi MadameTussauds Biliyorum askim kız😂💖 Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bak az kaldiii🎉
MadameTussauds deletedmom43191 Insallah bacimm sagolasin yaa valla tam zamaninda oldu neyse bunada sükür beteri olmasin insallah
Ozgemlym adatuna evet beklemek ayrı bir heyecan birde nezaman gelcek bilmemek ayrı 😍 her an doğurcakmışım gibi
MadameTussauds Ozgemlym @adatuna napti acaba bacim yaa aklim onda kaldi dogmustur simdiye coktan insallah sag salim kavusmuslardir 😍🥹
vahsikelebekk adatuna çok şükür çok iyiyiz, 200 gram vermişti ilk gün 130 gram almış sonra, sarılık da yok şekeri emmesi de solunumu da iyi, evimizdeyiz küçücük ama yaaa 🫠🫠❤️ sen nasıl oldun iyi misin