sunbloom123 28nisan 😂😂 benzicek tabi anasıyım ben diyin 😂 bende kendime bezetiyom yandan ama bilemiyorum da yarın gitcez görürüz inşallah 🤲🤗
28nisan sunbloom123 ilk gördüğünde eşim bu sana benzeyecek demişti detaylı da tamamen bana benzediğini anladı zaten 😂 kendi sürekli diyor sana benzesin zaten diye bide biriyle zor baş ediyordum iki tane olacaksınız ne yapcam diyo 😂
sunbloom123 28nisan hahhashhaha 😂😂 benim eşimde sana benzicek diyo ama göstermiyo tam inatçı anası gibi 🤗
gamze6p @sunbloom123 malesef 🥲 tuvalete gitmek istemiyorum uykum açılıyor sabaha kadar yatakta oturuyorum 🤦🏻♀️ sabahta güne negatif başlıyorum
28nisan sunbloom123 ayy inşallah annemle evlerimiz uzak yardımcı olacak kimsem de yok bı ilk bebiş tecrubesizlik var inşallah Rabbim yardım eder 😅
sunbloom123 28nisan bende bir yakadayım ailem diğer yakada ama ablamlar felan var bi süre gelirler yardımcı olmaya yardım eden olmasa Allah yardımcı olur bir şekilde eminim ki anlamazsın bile nasıl geçtiğini sağlıkla gelsinlerde dünyaya inşallah 🤲🤗
28nisan sunbloom123 benimde annem gelip kalacak kayınvalidem yakın 5 dk mesafede ama geleceğini zannetmiyorum. Dediğiniz gibi sağlıkla gelsinler de eşimde yardımcı olur zaten 🥰
0Berfin0 sunbloom123 40 günlük anne olarak sesleniyorum asla uyuyamıyorum 😂 hamileyken de uyuyamazdım demekki vücut alıştırma yapıyormuş
Fatma_furkan1996 0Berfin0 kesinlikle öyle canım bende saat kaç olmuş hala ayaktayım uykum var ama uyuyamıyorum
0Berfin0 sunbloom123 hamileyken insan sinir oluyor uyuyamayınca ama bebek olunca insan değişik bi duyguya kapılıyor Allah gerçekten sabrını veriyor🌸 bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna 🌸
sunbloom123 0Berfin0 ayy amin inşallah sağ sağlim doğsunda öle uyuyamamak daha iyidir böle insan her an panik tadını çıkarın 🥰
sunbloom123 Fatma_furkan1996 bende bu saate asla kalmazdım ama uyusam 3-4 saate kalkcam muhtemelen 🤦♀️
0Berfin0 Fatma_furkan1996 benim de uyku gözümden akıyor resmen hala uyutamadım çocuğun hergün huyu değişiyor resmen bir gün iyiyse öbür gün kesin sıkıntı 😂