0Berfin0 sunbloom123 40 günlük anne olarak sesleniyorum asla uyuyamıyorum 😂 hamileyken de uyuyamazdım demekki vücut alıştırma yapıyormuş
28nisan sunbloom123 bende öyle özellikle uyanıp tuvalate kalkınca falan tekrar uyumakta zorlanıyorum gün içinde de uykum olduğu için işlerimi yapamıyorum:(
sunbloom123 28nisan gün içinde de yine uyumuyorum çok nadirdir ama aynen wcye kalktığımda daha uyku felan yok 😞 8 gibi felan uyku basınca 1-2 saat uyuyorum sadece
28nisan sunbloom123 gün içinde bende uyumuyorum bazen o kadar yorgun düşüyorum ki akşam koltukta falan uyuyup kalıyorum 1 2 saat kadar ve benim hamileliğe kadar hiç uyku problemim yoktu yattigim gibi uyuyordum şimdi eşim bile gece kalksa ona uyanıyorum
sunbloom123 28nisan hamileliğin getirdiği birşey demekki bende uyku sorunu yaşamazdım hatta başlarda çok düzenliydi uyku düzenim ama şu birkaç haftadır şaştı
28nisan sunbloom123 başlarda da benim el ve ayak yanması oluyordu yıkamaktan ve soğuk sularla uyumaya çalışmaktan uyuyamıyordum inşallah bebeğim de böyle olmaz 😅😂 anne hamilelikte nasıl uyursa bebekte doğunca öyle oluyor diyorlar 😅
28nisan sunbloom123 valla yandık ben şimdi 23.haftadayim daha 2 gündür düzenli tekmeler hissediyorum önce hep uslu kızım diyordum bide 😂😂
sunbloom123 28nisan sen misin uslu kızım diyen diye belli etmiş kendini miniko ya 😂🥰bende 30. Haftadayım sakin uysal bir bebiş olcak diye manifestliyorum bakalım tutcakmı 😂😂😂
28nisan sunbloom123 yaa onu hep diyorum uslu olacak hep uyuyacak dayısı gibi uslu bebek olacak annene aman çekme kızım dayın gibi ol diyorum 😂😂 annem bile sana çekmesin inşallah uslu olaun diyo 😂😂
sunbloom123 28nisan bana da diyorlar yüzünü göstermiyo bebişimiz yan profil görüyoz anca zar zor inşallah senin gibi inatçı olmaz diye 😂😂
28nisan sunbloom123 benimde eşim aynı sen bu huyuda sen diyor 😂 yüzünü gördük biz aynı benim gibi uyuyor her defasında da sana benziyor diyor eşim 😂😂
sunbloom123 28nisan 😂😂 benzicek tabi anasıyım ben diyin 😂 bende kendime bezetiyom yandan ama bilemiyorum da yarın gitcez görürüz inşallah 🤲🤗