juli_naz bilgis kız gurbetteyim ben ve yaz tatili de annemlere dedim gelmiycem uzun yolculuk felan .. fotoğrafta paylaşmadım ki karnım 6 ay çıktı..yuzum hiç değişmedi 😁😁
juli_naz semosderler2 yeterli canım benim …anneme onu diyorum …niye söylemedin diyenlere sorsana tam altın mı takacaklarmış bebeğime 😂😂😂😂
orkidemm_ bilgis saklamadım aslında :) öyle bir çabam olmadı zaten gören yada sorana söylüyorum ama yaymak gibi amacım olmadı yani :)
betulco bilgis inan ⅘ aylıkken söyleyin dedim soranlara o şekilde öğrendiler etraf eş dost annemler kayınvalidelerde 8/9 haftalıkken Ben aslında herkese doğunca söyleyecektim diyordum
juli_naz semosderler2 dimi bencede takarlar 😂😂😂ama yaza İnsaAllah bebeğimle memlekete gitcez o laf edenleri elbet göreceğim 😂
juli_naz bilgis bir şey sorucam…sezaryen doğum sonrası ne zaman adet oldun ? Benim 6 hafta geçti hala olmadım 🙄
bilgis juli_naz bir hafta sonra ama görümcem bir yıl kadar olmadı her kadının bünyesi farklı korkma normal bir şey ama 6 aydan sonra görünürse iyi olur derim
bilgis juli_naz yok diye biliyorum hatta ikinciye yanlışlıkla hamile bile kaldı emzirirken tabi ondan öncesinde adet görmüştü birkaç ay