bilgis 11 haftalık olacağım sadece en yakınlarım biliyor hamile olduğumu sizce kaçıncı haftadan sonra öğrenmeliler ?
Melike3506 bilgis 15+6 yım sadece eşimin ailesi ve benim ailem ve bir kaç yakın arkadaşlarımız biliyor. Daha bilmeyen akrabalarımız var
juli_naz bilgis doğum yaptığımda öğrendi akraba vs .hemde Instagram Storymde gördüler….😂 ve ben gurbetteyim buradaki arkadaşlarım 4 ayimdan sonra öğrendiler
bilgis orkidemm_ benim eşimin anneannesi öğrensin yeter tüm dünya duyar kendi aramızda trt1 diyoruz 🤣 iyi saklamışsınız
medelas1 juli_naz Instagrama kaç gün sonra paylaştınız. Ben 40 ından sonra düşünüyorum ama acaba erken mi olur diye de bilemedim. Yüzünü değil de böyle elini vs.
bilgis juli_naz kız karnından da mı anlamadılar 🤣 benim ikinci hamilelik hemen çıktı sezeryan olunca bir de tamam 5 aylık olunca 9 aylık gibi olur🤣🤣
semosderler2 medelas1 kızım 2 yaşında yüzünü hiç paylaşmadım aktivitelerimiz oyunlarımız yada farklı görsellerde yüzü kapalı yada arkadan paylaşıyorum
juli_naz medelas1 bende şu profil fotosunu paylaşmıştım doğumdan 3 gün sonra .. yüzünü paylaşmadım ve daha 1.5 aylık biraz daha zaman geçsin derim düşünmüyorum paylaşmayı
medelas1 semosderler2 bende bir süre yüzünü düşünmüyorum ama böyle elini ayağını felan paylaşmayı düşündüm
juli_naz semosderler2 valla yaptım bir annemler biliyordu … tüm akrabalar anneme laf ediyormuş 😂😂dedim beni aramalarını söylesin 🤣
semosderler2 medelas1 paylaşana saygım sonsuz ama ben net görünsün istemiyorum diğer türlü mantıklı geliyor bana
semosderler2 juli_naz benimde annemler falan biliyordu da diğerlerine yeni söyledim , sadece yakın çevrem biliyor zaten arkadaşlarıma falan sa söylemedim onlar doğumda görecekler sanırım 😂😂
juli_naz medelas1 yani biz eşimle nazara inanırız ve hayat artık o kadar kötü ki kem göz çok fazla …kimse senin mutluluğun ile mutlu olmuyor gerçekten 😒merak etsinler derim 😄
orkidemm_ bilgis saklamadım aslında :) öyle bir çabam olmadı zaten gören yada sorana söylüyorum ama yaymak gibi amacım olmadı yani :)
juli_naz bilgis kız gurbetteyim ben ve yaz tatili de annemlere dedim gelmiycem uzun yolculuk felan .. fotoğrafta paylaşmadım ki karnım 6 ay çıktı..yuzum hiç değişmedi 😁😁
juli_naz bilgis bir şey sorucam…sezaryen doğum sonrası ne zaman adet oldun ? Benim 6 hafta geçti hala olmadım 🙄
juli_naz semosderler2 yeterli canım benim …anneme onu diyorum …niye söylemedin diyenlere sorsana tam altın mı takacaklarmış bebeğime 😂😂😂😂
melike258 Hiçbir zaman ay kimse bilmesin insanı olamadım olanlara da çok özeniyorum ben çift çizgi gördüm komple yakın çevreme söyledim birde hamilelikten önce bu sefer kimseye söylemicem diyordum bence de herkesin bilmesine gerek yok ama ben duramıyorummm 😂