Smyye1B ih1 Kızım olsaydı ilk olarak Aklımda Gülce vardı sonra Ayza, Zehra isimlerini de beğeniyorum ☺️
Smyye1B PapatiA İki oğlum var biri Ömer Berâ, diğeri Ekin Ekin Mert olacaktı son anda eşim vazgeçti ☺️ Özgür, Tuna ve Mehmet isimlerinde hoşuma gidiyor 🌸 Belki sizede fikir olur
Miniksincapp ih1 kız ismi olarak Nefes ve Mercan isimlerini çok beğeniyorum. Kız nasip olmadı bana size öneri olsun ☺️
girlll girlll erkek olsaydı benim aklımda Çınar, Baybars, Pamir vardı mesela düşünürseniz bence çok hoş isimler 🫠
minikcivciv89 Defne Duru da karar kıldık Derin Irmak Nil İpek Gökçe Gökçen bir sürü isim düşündüm buna karar verdik
LadyX ih1 kızımın ismi Duru İlay 🎀 bir de ben bu aralar Güneş, Dolunay öyle isimleri de çok beğeniyorum
yazcoming ih1 kızım olacak Yaz koyacağım, ilerde tercihine bırakmak için Derin Yaz olarak kimliğe yazdıracağım
namkol1 ih1 İlk kızımın ismi Ahsen İkinciye Hilal ismini verdik inşallah sağlıkla sıhhatle gelir Şevval düşünüyordum Hilal şevval kâğıda yazdık kızım hilali seçti 🫠 Ayrıca ela, Sena, Serra, ipek, Meva, reyhan bu isimlerde hoşuma gidiyor