Smyyglgn54 Meralim09 agdaya dayanamazsin canim 🤦♀️jilete kaldık,bende 34 haftaligim karnimdan zaten goremiyorum artik Suanda en mantikli olan jilet gibi duruyor🤷♀️en azindan dogurana kadar
Merver Meralim09 ağda yapıyosanız bilirsiniz ki cıkmıyor hemen ağda cidden cok rahat ettiriyor insanı korkmayın erken doğum riskiniz yoksa 38.haftayı bitiriyorsunuz garanti o hafta alsanız bile doğumda yine tüy olmuyor
Meralim09 Merver ole yapayim bari doktorum bastan beri yok dio erken dogum riski bakalm canim hayirlisi
DlstM Meralim09 cnm jiletle asla temiz olmuyor en iyisi cesaretini topla ve bildğn hijyenik bi kuaföre girmn en iyisi
Sumeyyegyretli DlstM inşAllah çıkmaz çünkü acısı gerçekten fena oluyor lazer yaptıran biri olarak 😬😬 Ağdayı unutmuşum resmen
sirin41 Ya bende aynı dertten muzdaribim şimdiye kadar epilator le alıyordum hamileliğim in ortalarindayim hem göremediğime hemde aci eksiğim yükseldiği için jiletle aldım doğumda nolcak bakalım 😏
DlstM Sumeyyegyretli bnde inşAllah doğurduktn sonra hmn lazare başlıcmya olmuyo ağdyla bn hep ağda yaptırdm sir bildm bileli kndimi ama olmuyk işknce yaa
ysmnilhan1 Meralim09 ağda yapılıyor mu son zamanlarda gebeliğin kasılma oluyormuş sanırım bir yerde okumuştum