eed21 buzluk hazirligi mutlaka yap, sogan sarimsak bile dograyip koydum ben simdi cikarip cikarip atiyorum tencereye her seyi yemek oluyor. Bebeğin kimsenin oyuncagi degil unutma herkesin kucagina verme, sosyallik zaten yeni doganken baslamiyor ustelik sosyallik kucaktan kucaga gitmek değildir. Bebeğin ne istiyorsa onu yap ilk 3 ay çok ilkel. Şımarıklık veya talep değil istediği her şey onun ihtiyacı. Kucakta 24 saat gecirmek istiyorsa birak gecirsin. Tabi kendi yemeni icmeni uykunu ihmal etme, gerekiyosa slinge sar kucagina öyle yemek ye, o uyuduğunda uyu hep. Süt azaliyor direk. Ne kadar istiyorsa o kadar emzir (özel bir durumu yoksa). Gaz damlalarini arastir biz relaktaz kullandik cok rahat ettik. Çok sarma isilik olmasindan ziyade vücut ısısının aşırı yükselmesiyle ani bebek ölümü sendromu riski oluyor. Sen ne giyiyorsan bir kat fazlasini giydir bebege. Chat gpt kullan cok yardimci oluyor. Gaz sancilari tutmadan gaz masajini gündüzden yapmaya basla mesela her altini açmadan önce. Kendi iç güdülerini dinle çok önemli, etrafında kim varsa tanimasan bile akil verecek hazirlikli ol, sağlıkla kavuşun insallaj 🥰🥰