caglacelik67 busu1 merhaba bende 12 martta Düzce Atatürk hastanesinde detaylı ultrasona gireceğim ama oralı değilim nasıl geçiyor randevu kaç dakika bakıyorlar eşler girebiliyor mu veya renkli fotoğraf veriyorlar mı cevaplarsanız sevinirim. 🌸
gunaydin benim doktorum çağsuda ayrıntılı ultrasonumu da araştırmada çektirdim doktorumun önerisiyle fetal DNA testide yaptırdığımız için içimiz rahattı zaten memnun kaldım ilgililerdi… araştırmada 1400 gibi bir fiyat ödedim
zeynepozturkk busu1 üniversitede yaptırdım ben 1300 tlydi ama renkli değilmiş normal ultrason gibi siyah beyazdı ben yüzünü görüceğim için mutluydum ama görememiştim diğer yerler pahalı diye üniversiteye gitmiştim
busu1 zeynepozturkk Haftaniz geçmediyse devlettende randevu alın gidin bi ücret yok nasılsa en sonda gösteriyor doktor renkli video falan çekebiliyorsunbenim 5. Gidişim falan olacak doktor çok ilgili goremedigi yer için tekrar tekrar çağırdı birde suyumda sorun var diye takip etti çokça memnunum
mombaby2 busu1 bende bugün girdim devlette detaylıya ama bana renkli resim veya video göstermedi 2 ay sonra birdaha çağırdı
busu1 mombaby2 Söylediniz mi görmek istiyorum diye bende suyum sıkıntılı ve şekerim var diye 5. Gidisimdi 4.degördüm hem suyum az diye hem pozisyondan dolayı sizde de pozisyon uygun değildi demek ki 🤍
mombaby2 busu1 herhangi bir şey söylemedim ilk gidişimdi 2 ay sonra bir daha çağırdı kalbimde ufak delik olduğunu söyledi.
busu1 mombaby2 Kapanır kendiliğinden veya doğumdan sonra dedi mi Rabbim büyüktür bol bol dua edelim içiniz rahat etmiyorsa randevu alıp tekrar gidin hakkınız
mombaby2 busu1 evet kapanır dedi 2 ay sonra tekrar çağırdı kapanmazsa doğumdan sonra kapanır dedi küçük bir oran olduğunu söyledi evet duayla inşallah kapanır.
busu1 mombaby2 Çok şükür hamd olsun korkulacak bir şey olsa daha yakın zamanda çağırırdı diye düşünüyorum Allah büyüktür🙏🏻