balmumu2 Hazalibis bir daha asla bu testten almıycam haklıymışsın 0.05 olan değere nasıl silik gösterirsin yani hiç bir teste güvenilmiyor
lidya_15 tuba_grz canım testler kafayı yemiş vallahi burda o kadar çok pozitif çıkan kadın arkadaşlar oldu ki sonrasın kanda 0-1 değerler. Çok sinir edici bir durum. İnsanların duygularıyla oynuyorlar.
lidya_15 balmumu2 yaa bu testler ne böyle ya insanların duygularıyla oynuyorlar. Gerçekten çok sinirliyim, Allaha havale ediyorum bu test firmalarını. Sakın canını sıkma canım olucak kavuşacağız bebişlerimize 🙏🏻
tuba_grz lidya_15 evet benimde öyle oldu çıktı testte sonra hamile olmadığımı öğrendim allahım nolursun hepimiz aynı derdi yaşıyoruz yardım et çok kötü bir durum 😢😢
Sonay2014 lidya_15 en son 23 Kasım da adet oldum ovülasyon testi yapmadım bat 23 Aralık Allahım inşallah nasip eder bu ay isteyen herkese
Sonay2014 lidya_15 inşalah ama ne zaman test yapacağımı bilmiyorum daha doğrusu ben hiç gebelik testi kullanmadım direk kanda öğrendim oğlumu bunda sol kasıkta nadir batma şeklinde ağrı dışında hiçbir belirtim yok 😒
Hazalibis lidya_15 bat 24tü demi Seninde bende test yaptım ama şuan negatif çıkıyor ama bakalım kasık bel ağrısı kılla gidiyor bende hahaha
Tgc93 lidya_15 canım awox ben de yaptım ince çıkardı sonra ikinciye su damlattım(öyle diyorlar ) gitmedi ikinci çizgi kuruma cizgisi olmuyormuş o zaman güya doğruluğunu bilemem
Hazalibis Tgc93 şaşırtıcı gerçekten artık testlerede güven olmuyor ama Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️
Tgc93 Tgc93 evet yaptım gitmedi canım bir çok farklı marka denedim hepsinde pozitif hastalığı bekleyeceğim mecbur