lidya_15 balmumu2 balmumu2 ay ama var kuzum bence 2 gün sonra bir daha yap koyulaşır 💕 test hangi marka?
balmumu2 lidya_15 buda kuruyuncaki hali aşkm telefonda anca bu kadar ama çok hafif pembe markası prodoctor
lidya_15 balmumu2 o marka için güvenli diyorlar ben 2 ay öncede bundan stoklamıştım hiç çizgi vermedi bana kuzum aslında kanda verebilirsin yarın burda birinin daha böyle çıkmıştı değeri 7 çıkmıştı 🙏🏻
Hazalibis Tgc93 bu test markası geçen ay bana 3 pozitif verdi sonuç regl oldum bu ayı değerlendirdik bat 24 bakalım ne olucak
balmumu2 Hazalibis bir daha asla bu testten almıycam haklıymışsın 0.05 olan değere nasıl silik gösterirsin yani hiç bir teste güvenilmiyor
aysebeyza1 balmumu2 enabızda görünür aslında sabah verdiysen bu saate çıkmıştır canım. Güzel haberlerini bekliyoruz ☺️
lidya_15 balmumu2 yaa bu testler ne böyle ya insanların duygularıyla oynuyorlar. Gerçekten çok sinirliyim, Allaha havale ediyorum bu test firmalarını. Sakın canını sıkma canım olucak kavuşacağız bebişlerimize 🙏🏻