GozdeKB eylusce canım merhaba bende çatlatma iğnesinin 12.günü yaptım gözle görülmeyecek gibi silik çizgi var gibi 12.gün testinide yükleme şansın var mı acaba
eylusce GozdeKB normalde 30 günde bir oluyorum ama iğneden sonra 14-15 gün sonra olmak gerekirdi yani bugün regl günümdü iğneye göre
GozdeKB eylusce bi kaç gün sonra tekrar yap benimde bugün 14.gün oldu ben adet tarihimi bekliyecem test için ama senin bu sefer belirgin çıkmış bence var inşallah benimde böyle olur zaten şurda regl tarihime 2 gün var biraz daha sabretsem daha net öğrenirim
eylusce GozdeKB bu benim 5. ve son iğnem umarım vardır ama daha önce kimyasal geçmişim olduğu için ondan korkuyorum, evet en iyisi regl gününü beklemek tabi inşallah olumlu sonuç alırız 🙏
eylusce gozdenur06 evet tekrarladım sabah düne göre bayağı belirgin ikinci çizgi çıktı kan verdim ama daha sonucu çıkmadı  Fotoğrafı ekledim, efektsiz az önce çektim inşallah vardır 🥰
eylusce GozdeKB gozdenur06 kızlar kan değeri. 9 çıktı çok düşük galiba yine kimyasal yaşadım bugün tekrar test yaptım iyice silik oldu düne göre 🥹