seydaaa29 Dsrh parlaklık ve bağırsakta genişleme mi varmış, burda ckk fazla yazı var ama hep böbrek genişlemesi yazıyor bağırsak genişlemesi hiç göremedim o yüzden içimi hiç rahatlatamamıştım. Sizin adınıza çok sevindim 💖
Smr5353 Annesii66 inşaAllah sizde bende tüm bekleyenlerde sağlıkla kavuşuruz 🤲 valla değişik duygular içinde bekliyorum bebişimi heyecan korku endişe hepsi var valla. Bemimde çok şükür 2 lim temizdi detaylı temizdi ense kalınlığı hepsi güzeldi ama dr yinede ultrason bulgularına tam güven olmuyo flan demişti hayırlısı 🤲
Annesii66 Smr5353 ben içimi detaylı ultrason sonrası ferahlattım yavrumu rabbime emanet ettim🤲🏻 burun kemiği felan uzundu çok şükür olma olasılığı yok dedi dr. Çokta yoğun olan işinin ehli iki ayrı perinatoloji uzmanıydı gittiğim doktorlar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻🌸
Smr5353 plnkrc evet gerçekten hep korku başka bişey değil. Bizimde detaylımız 2limiz güzel gelmişti sadece 3lü testm yüksk risk dedi onuda keşke yaptrmasydm kaç aydr kendimize zehir ettik inşaAllah sağlıkla doğar meleğim 🤲
plnkrc Smr5353 bu sabah bir doktorun videosuna denk geldim aklıma geldiniz 2 li test yaptırdıktan sonra 3lü teste asla gerek olmadığını genelde riskli çıkarttığını boşa stres yapılmaması gerektiğini söylüyordu bulursam tekrardan mutlaka size göndereceğim
Semra6134 12245 çok şükür ben de fetal dna yaptırdım temiz çıktı herhangi bir sorun yok elhamdülillah 🤲❤️
suragungor Semra6134 arkadasimin bebeginede aynisi denmisti kari koca burunlari kucuk bebek dogana kadar asiri stres yaptilar ve findik burunlu bir kizlari oldu cocuk gayet saglikli genetik olarak burnu ailesinin burnuna benzemis insallah sizin bebiste gayet sagliklidir
Semra6134 suragungor bizim ki de öyle çok şükür ben de fetal dna yaptırdım temiz çıktı herhangi bir sorun yok elhamdülillah 🤲❤️
Yuksel2487 hatice6152 eşim o zaman demişti bence insanların aklına sokup fetale yönlendirmek,hepsi anlaşmalı pay alıyorlar diye haklı diye düşünüyorum
Semra6134 plnkrc çok şükür ben de fetal dna yaptırdım temiz çıktı herhangi bir sorun yok elhamdülillah 🤲❤️
ogretmen_anne34 @"Semra6134 haftamdayım dün bana da öyle söyledi perinatolog. Burun kemiği normalden küçük down sendromu riski olabilir amniyosentez yapalım dedi. Yaptırmayacağım düşük riski olduğunu söyledi çünkü. Fetal dna testi yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırız